ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα δύο beauty trends που πρέπει να ξεχάσουμε το 2021


Ελένη Τσούτση

4 Ιανουαρίου 2021

Τα δύο beauty trends που πρέπει να ξεχάσουμε το 2021

Οι τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ συνεχώς αλλάζουν αφού είναι εδώ για να μας δίνουν λύσεις και να κάνουν την καθημερινή μας beauty routine ακόμη καλύτερη. Υπάρχουν όμως και beauty trends, τα οποία πλέον θεωρούνται ξεπερασμένα και καλό θα είναι να τα αφήσουμε πίσω στο παρελθόν αφού το 2021 πρέπει να δείχνουμε φρέσκιες και φυσικές. 

Εμείς κάναμε μία έρευνα και βρήκαμε ποια είναι αυτά τα δύο beauty trends που πρέπει να τα αλλάξετε το νέο έτος αν θέλετε να δείχνετε ανανεωμένες. 

#1.Ηighlighter

Μπορεί να χαρίζουν λαμπερό πρόσωπο και πολλές γυναίκες να τα λατρεύουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον οι έντονες λάμψεις κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πιο βαρύ και τονίζουν οποιαδήποτε ατέλεια του προσώπου. Plus, τα έντονα highlighters με μεταλλικές υφές, δείχνουν πως φοράτε κάποια λάμψη, και δε δείχνουν καθόλου φυσικά.

jenny.gr

#2. Contouring

Ναι, το contouring έβγαλε πολλές από εμάς από τη δύσκολη θέση και την ανασφάλεια για το εάν έχουμε γωνίες στο πρόσωπο και πώς θα τις δημιουργήσουμε, αλλά πλέον είναι υπερβολικό αφού η τάση στο μακιγιάζ είναι να γίνεται όλο και πιο φυσικό. Η καλύτερη λύση λοιπόν, είναι πιο διακριτικές και φυσικές σκιάσεις με ένα bronzer. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.