ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Chrissy Teigen μόλις υιοθέτησε την πιο girly απόχρωση στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα μας δίχασε


Ελένη Τσούτση

4 Ιανουαρίου 2021

H Chrissy Teigen μόλις υιοθέτησε την πιο girly απόχρωση στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα μας δίχασε

Η Chrissy Teigen το τελευταίο διάστημα, πέρασε πολύ δύσκολα καθώς απέβαλε ξαφνικά, και όπως είναι φυσικό, αυτό επηρέασε την ψυχολογία της. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα αυτό, θέλοντας να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που ενδεχομένως έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο.

Η Teigen προσπάθησε με τη βοήθεια της οικογένειας της να το ξεπεράσει και απ’ ότι φαίνεται τα καταφέρνει. Το πρώην μοντέλο προσπαθεί να περιποιείται το δέρμα, αλλά και τα μαλλιά της. Μάλιστα, παρατηρούμε ότι έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της αφού μετά από μία δύσκολη στιγμή στη ζωή, όλες συνήθως κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική μας εικόνα.

Η Chrissy ξεκίνησε με το “The Rachel” κούρεμα, που της ταίριαζε πολύ, και άρεσε και στους θαυμαστές της, αλλά μετά αποφάσισε ότι ήθελε να έχει πολύ μακριά μαλλιά. Έτσι, υιοθέτησε ένα look γοργόνας με μακριά μαλλιά και έβαλε extensions. Χωρίς αμφιβολία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

 

Μπορεί αυτές οι δύο αλλαγές να μας ενθουσίασαν, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για το νέο της hair look. Στο τελευταίο video που ανέβασε στο Instagram, η star έχει υιοθετήσει μια λιλά απόχρωση που, ναι μεν της ταιριάζει, αλλά δεν είναι η τέλεια για εκείνη.

Εσείς, ποια αλλαγή θα επιλέγατε;

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.