ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top mascara που χαρίζουν μοναδικό όγκο


Ελένη Τσούτση

7 Ιανουαρίου 2021

 Οι top mascara που χαρίζουν μοναδικό όγκο

mascara είναι το beauty item στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και είναι το προϊόν που αναδεικνύει το βλέμμα και ολοκληρώνει το συνολικό beauty look. Το ζήτημα είναι να βρει η καθεμία την mascara που ταιριάζει στις ανάγκες της, αφού οι βλεφαρίδες διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. 

Το μήκος, ο όγκος και η πυκνότητα είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν πριν διαλέξουμε mascara. Ανάλογα πάντα με το χρώμα των ματιών και τα φρύδια πρέπει να διατηρήσουμε την κατάλληλη ισορροπία έτσι ώστε να έχουμε ένα έντονο βλέμμα, χωρίς να είναι υπερβολικό.

jenny.gr

Αντί να απλώσετε τη μάσκαρα σε όλο το μήκος της τρίχας, επιμείνετε με το βουρτσάκι στη βάση της βλεφαρίδας, κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο. Έτσι, θα φτάσετε ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες και θα γεμίσετε όλα τα κενά. 

Extra tip: Η mascara είναι ένα makeup product που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, με λίγο ρουζ. Αν όμως θελήσετε να βάψετε τα μάτια σας, τότε πρέπει να τονίσετε περισσότερο τις βλεφαρίδες σας. Και μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες, κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο επιβλητικό.

Δώστε τον τέλειο όγκο στις βλεφαρίδες σας με τις παρακάτω mascara:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.