ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η 8χρονη κόρη της Beyonce έκανε μακιγιάζ στη γιαγιά της και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2021

Η 8χρονη κόρη της Beyonce έκανε μακιγιάζ στη γιαγιά της και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

H Beyonce στα χρόνια της μεγάλης καριέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους makeup artists και φαίνεται ότι πλέον εκτός από την ίδια, από αυτή την αλληλεπίδραση έχει επηρεαστεί και η κόρη της, η οποία έχει αναμφίβολα εξαιρετικά beauty skills. 

Η μικρή Blue Ivy έκανε το μακιγιάζ στη γιαγιά της, Tina Knowles, και οι θαυμαστές της Beyonce έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το αποτέλεσμα. Η διάσημη γιαγιά ανέβασε μία φωτογραφία με το makeup look της και έγραψε στη λεζάντα:

"Η ταλαντούχα εγγονή μου, Blue, μου έκανε το μακιγιάζ σήμερα. Είναι μόλις 9 χρονών και μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορεί να κάνει στο μακιγιάζ όταν φτάσει στα 15; Θα μου γλιτώσει πολλά χρήματα από αυτά που θα έδινα στους makeup artists".

H αλήθεια είναι ότι η Blue Ivy έκανε πολύ καλή δουλειά στο μακιγιάζ και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία! Ίσως ένας νέος δρόμος έχει ανοιχτεί μπροστά της και η επόμενη διάσημη star που θα βάψει, θα είναι η μαμά της.

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα:

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.