ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα κόκκινα κραγιόν που θα φορέσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι editors του #jennygr


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2021

Tα κόκκινα κραγιόν που θα φορέσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι editors του #jennygr

Χωρίς αμφιβολία το κόκκινο κραγιόν και ο Άγιος Βαλεντινός πάνε μαζί και φέτος μπορεί να είναι διαφορετικές οι συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας αλλά οι editors του #jennygr είναι αποφασισμένες να γιορτάσουν! Η ερώτηση λοιπόν είναι μία! Ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που θα φορέσουν και θα ολοκληρώσει το look τους εκείνη την ημέρα;

Συγκεντρώσαμε τις επιλογές τους και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακόμη για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας με αφορμή την ημέρα αυτή αλλά δυσκολεύεστε στην επιλογή, τότε σίγουρα θα εμπνευστείτε από τα κόκκινα κραγιον των editors. 

Μην ξεχνάτε ότι το κόκκινο κραγιόν είναι συνδεδεμένο με τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό όπως μας έδειξε η αξέχαστη Marilyn. Τονώστε λοιπόν την αυτοπεποιθησή σας με την αγαπημένη σας απόχρωση και κλέψτε την καρδιά του αγαπημένου σας!

Έλενα Κρητικού - Editor in chief

Το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και της πιο κομψής πλευράς κάθε γυναίκας. Απογειώνει κάθε απλή στιγμή και εκτοξεύει σε χρόνο ρεκόρ τη διάθεσή μας, ειδικά σε καιρούς καραντίνας. Γι’ αυτό κι εγώ φροντίζω να μην το παραλείπω ποτέ από το νεσεσέρ μου, ακόμη και τώρα που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να δει τη λάμψη του κάτω από τη μάσκα. Με αφορμή λοιπόν, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σάς παρουσιάζω το κραγιόν με το οποίο είμαι ερωτευμένη και δηλώνω αφοσίωση κάτω από οποιαδήποτε σχεδόν περίσταση. Το κόκκινο κραγιόν που θα εφαρμόσω λοιπόν, δεν είναι άλλο από το υγρό κραγιόν Morello Matte Lasting της Korres!

jenny.gr

Ελένη Τσούτση - Beauty editor

Aν είχα το δίλημμα να επιλέξω ένα χρώμα κραγιόν που θα φορούσα για πάντα, αυτό σίγουρα θα ήταν το κόκκινο. Πώς γίνεται λοιπόν την ημέρα του έρωτα να μην τιμήσω το αγαπημένο beauty item!  Μην ξεχνάτε ότι ένα κόκκινο κραγιόν έχει την υπερδύναμη να μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και να μας δείχνει πιο sexy και chic από ποτέ. Τα κόκκινα χείλη είναι μία κατηγορία από μόνα τους και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές για να επιλέξετε αυτό που ούτε σας επισκιάζει, αλλά ούτε σας δείχνει χλωμές. Το δικό μου αγαπημένο είναι το Brilliant Signature της L'Oreal. Ένα εξαιρετικά glossy υγρό κραγιόν, που συνδυάζει απροσδόκητα τολμηρό χρώμα, γυαλιστερό φινίρισμα, και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα, για να αισθάνεστε ότι τα χείλη είναι γυμνά. 

jenny.gr

Μάρθα Κουμπάνη - Fashion editor

Φέτος την Ημέρα των Ερωτευμένων θα την περάσουμε στο σπίτι και μπορεί να μην φορέσουμε το κατακόκκινο φόρεμά μας, όμως θα φορέσουμε σίγουρα το κόκκινο κραγιόν μας. Λατρεύω το ALWAYS ON LIQUID LIPSTICK της Smashbox γιατί είναι απίστευτα σταθερό και ματ. Η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι το Liquid Fire. Oύτε πολύ έντονο, ούτε πολύ σκούρο!

jenny.gr

Σύρμα Κιουπέλογλου - Editor

Το κόκκινο χρώμα είναι από τα αγαπημένα μου όταν μιλάμε για κραγιόν. Μου αρέσει να παίζω μαζί τους και είναι το κεντρικό κομμάτι σε κάθε μακιγιάζ μου. Συνήθως προτιμώ τα πιο σκούρα, αυτά που μοιάζουν με μπορντώ. Το πιο αγαπημένο μου αυτήν την περίοδο είναι το «E for Effortless» της MAC, γιατί είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του. Όταν το βάλεις, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία απολύτως προσπάθεια, καθώς κάνει και το πιο απλό make up εντυπωσιακό και κλέβει τα βλέμματα. 

jenny.gr

Ευα Κονδύλη - Editor

Με το απαλό ματ τελείωμα, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη και την ψυχρή blue-red απόχρωση, το κάνει ικανό να ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας. Μπορώ να το φοράω από το πρωί μέχρι και το βράδυ χωρίς να φύγει από τα χείλη, από τις πιο απλές, μέχρι και τις πιο glam εμφανίσεις μου. Παρόλο που έχω στη συλλογή μου κι άλλα κόκκινα κραγιόν που αγαπώ, το Ruby Woo είναι αυτό που πάντα επιστρέφω να το αγοράζω ξανά και ξανά, ενώ η ποιότητα είναι σταθερή αξία από Mac Cosmetics. Δοκιμάστε το και δεν θα μετανιώσετε!

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.