ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ωραιότερα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2021

Τα ωραιότερα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Οι φετινές εβδομάδες μόδας μπορεί να μην θυμίζουν σε τίποτα τις άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας αλλά ο κόσμος της τεχνολογίας βοηθάει ώστε να πραγματοποιηθούν ακόμη και αν οι καλεσμένοι είναι online πλεόν. Άλλωστε η δημιουργικότητα και η αγάπη για έκφραση δεν μπορεί να εγλωβιστεί ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και αυτό αποτελεί το βασικό μήνυμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Οι οίκοι μας άφησαν άφωνους για ακόμη μια φορά με τις μοναδικές δημιουργίες τους, αν και εμείς θα εστιάσουμε στα beauty looks που τις συνόδευαν και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις:

#1Bora Aksu

Tο show του Bora Aksu ήταν απόλυτος ύμνος στην άνοιξη αφού τα λουλούδια στόλιζαν τα πρόσωπα των μοντέλων και τα έκαναν ονειρικά ξωτικά. Η makeup artist, Janeen Witherspoon "στόλισε" τα μάτια των μοντέλων με άνθη ενώ το υπόλοιπο makeup look το άφησε απλό. 

#2. Molly Goddard

Η Molly Goddard μας κέντρισε το ενδιαφέρον για ακόμη μία φορά αφού το μακιγιάζ των μοντέλων θα λέγαμε ότι ήρθε από το μέλλον και η παρουσία του ήταν μοναδικά επιβλητική. 

Η makeup artist, Miranda Joyce δημιούργησε ένα εκκεντρικό μακιγιάζ αλλά τόσο ζηλευτό παράλληλα. Πρωταγωνίστησε το φούξια ρουζ στα μήλα κάνοντας blending προς τα φρύδια και τα μάτια. Τα έντονα χείλη ολοκλήρωναν τα looks.

#3. 16Arlington

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 16ARLINGTON (@16arlington)

Στο catwalk της 16Arlington, τα μοντέλα υιοθέτησαν ένα sleek look άκρως εντυπωσιακό. Εμφανίστηκαν σχεδόν χωρίς φρύδια με λεία επιδερμίδα και τα μαλλιά τους είχαν έντονες πλαϊνές χωρίστρες ή choppy αφέλειες.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.