ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα ανοιξιάτικα beauty looks που θα θέλετε να δοκιμάσετε asap


Ελένη Τσούτση

5 Μαρτίου 2021

 Tα ανοιξιάτικα beauty looks που θα θέλετε να δοκιμάσετε asap
Τα καλύτερα beauty looks της άνοιξης

Στην περίοδο του lockdown που διανύουμε, έχουμε αφήσει το μακιγιάζ και αυτό είναι γεγονός. Η αλήθεια είναι όμως πως μας λείπει πολύ, ειδικά τώρα που έχει μπει η άνοιξη. Μπορούμε όμως να πειραματιστούμε με όλα τα νέα makeup trends της σεζόν και έτσι να κάνουμε εξάσκηση στα αγαπημένα μας beauty looks και όταν όλα ανοίξουν να είμαστε έτοιμες για τις βόλτες μας. Άλλωστε έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη, τα θετικά vibes!

Το Instagram αποτελεί κύρια πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουμε τα πιο stylish looks, για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή να ετοιμάσουμε το μακιγιάζ μας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουμε αέρα fashionistas. 

Αναζητώντας λοιπόν, τα trends που θα κυριαρχήσουν, αυτό που ξεχωρίσαμε είναι οι συνδυασμοί έντονων σκιών που δίνουν αποτέλεσμα πίνακα ζωγραφικής αλλά και τα φωτεινά matte κραγιόν.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε απλά να τα δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι, μαθαίνοντας τις κατάλληλες τεχνικές.

Παρακάτω, θα βρείτε όση έμπνευση θα χρειαστείτε για να τις υιοθετήσετε αυτή την άνοιξη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ μάς ανεβάζει τη διάθεση και αυτές τις μέρες, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχουμε ανάγκη να νιώσουμε όμορφα και να χαρίσουμε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό μας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.