ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aνακαλύψαμε το προϊόν που θα φωτίσει το φυσικό σας χρώμα και θα καλύψει τα πρώτα λευκά


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2021

Aνακαλύψαμε το προϊόν που θα φωτίσει το φυσικό σας χρώμα και θα καλύψει τα πρώτα λευκά

Το τέλειο προϊόν που θα καλύψει τις λευκές τρίχες. 

Η εποχή αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε πιο γρήγορα από ποτέ στις νέες συνθήκες. Ακόμη και στην περιποίηση μας καλούμαστε να βρίσκουμε λύσεις και γιατί όχι, να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες. Από το πώς θα φτιάξουμε μόνες μας το τέλειο manicure, μέχρι πώς θα καλύψουμε εκείνες τις ενοχλητικές λευκές τρίχες.

Το lockdown λοιπόν, αποτελεί την ιδανική αφορμή για να αναπτύξουμε τα skills μας και να φέρουμε εις πέρας και το πιο απαιτητικό challenge που είναι να βάψουμε τα μαλλιά μόνες μας στο σπίτι!

Το να πρέπει να βάψουμε τα μαλλιά  μόνες μας στο σπίτι δεν αποτελεί μια εύκολη διαδικασία, αλλά όλα ανατρέπονται όταν χρησιμοποιούμε το κατάλληλο προϊόν που κάνει την όλη διαδικασία «παιχνιδάκι».

Όταν μάλιστα θέλουμε να αποκτήσουμε πάλι λαμπερό και έντονο χρώμα, αλλά και να καλύψουμε τις πρώτες λευκές τρίχες για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας, δεν έχουμε παρά να γίνουμε εμείς η hair expert του εαυτού μας. 

 

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; 

Εμείς σας έχουμε τη λύση που ακούει στο όνομα «Casting Crème Gloss». Πρόκειται για το απόλυτο προϊόν που θα ανανεώσει τόσο τα μαλλιά μας, όσο και εμάς! Αν κάτι αναζητούν όλες οι γυναίκες στις βαφές μαλλιών είναι να μην περιέχουν αμμωνία και αυτό είναι που ξεχωρίσαμε πρώτο απ' όλα στη συγκεκριμένη βαφή. 

jenny.gr

Το Casting Crème Gloss της L'Oréal Paris δεν διαθέτει αμμωνία και απευθύνεται σε όλες αυτές τις γυναίκες που αγαπούν το φυσικό τους χρώμα, αλλά και την περιποίηση των μαλλιών τους, γι’ αυτό και αποφεύγουν τις μόνιμες βαφές μαλλιών. Και αυτή η κατηγορία γυναικών είναι η μεγαλύτερη. Αν λοιπόν δεν θέλουμε να δεσμευτούμε με την απόχρωση που επιλέξαμε, τότε το Casting Crème Gloss είναι το ιδανικό για εμάς και θα καλύψει όλες τις ανάγκες μας. 

jenny.gr

Στα plus του Casting Crème Gloss είναι ότι χαρίζει λαμπερό χρώμα και καλύπτει άψογα τα πρώτα λευκά, ενώ διαρκεί έως 28 λουσίματα. Η εφαρμογή αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία που μπορούμε να απολαύσούμε μόνες μας και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα μας δικαιώσει!

Εφόσον λοιπόν έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να φρεσκάρουμε το χρώμα των μαλλιών μας, τα βήματα που έχουμε να κάνουμε για να το πετύχουμε είναι πολύ απλά! 

#1.Επιλέγουμε μία από τις 18 αποχρώσεις Casting Crème Gloss ανάλογα με τις ανάγκες μας και ξεκινάμε τη διαδικασία. 

#2. Παίρνουμε ένα μπολ και αναμειγνύουμε τη βαφή με το οξειδωτικό. 

#3. Ξεκινάμε να εφαρμόζουμε στις ρίζες το προϊόν και προχωράμε προς τα μήκη. 

#4.  Αφήνουμε το χρώμα να δράσει για  20 λεπτά και τέλος ξεβγάζουμε και εφαρμόζουμε την κρέμα περιποίησης. 

#5. Voilà! Τα μαλλιά μας είναι πιο λαμπερά από ποτέ και οι λευκές τρίχες έχουν εξαφανιστεί! 

jenny.gr

Το Casting Crème Gloss είναι η βαφή μαλλιών που δεν θα αλλάζουμε αφού θα χαρίσει στα μαλλιά μας μια μοναδική αστραφτερή λάμψη, καλύπτοντας πλήρως τα λευκά. Εμπιστευτείτε λοιπόν και εσεις  την ολοκληρωμένη θεραπεία ομορφιάς της L'Oréal Paris και αναδείξτε με τον καλύτερο τρόπο το χρώμα των μαλλιών σας!

Αναδείξτε την πιο λαμπερή πτυχή του εαυτού σας, χωρίς δεσμεύσεις!

Γιατί σας αξίζει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.