ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Meghan Markle: Όλα όσα είπε για εκείνη ο προσωπικός της makeup artist μετά την συνέντευξη


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: Όλα όσα είπε για εκείνη ο προσωπικός της makeup artist μετά την συνέντευξη
Τι δήλωσε ο makeup artist της μετά την συνέντευξή της

Οι σχέσεις του παλατιού με την Meghan Markle πλέον είναι γεγονός ότι δεν είναι οι καλύτερες. Οι δηλώσεις της στην συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey το έδειξαν άλλωστε και όπως φαίνεται η ίδια πλέον συνεχίζει τη ζωή της μακριά από τους αυστηρούς κανόνες του Παλατιού και έχοντας γύρω της ανθρώπους που εμπιστεύεται πραγματικά!

΄Ενας πολύ καλός της φίλος είναι και ο επί χρόνια προσωπικός της makeup artist, Daniel Martin, ο οποίος την στήριξε δημόσια και έγραψε πολύ όμορφα λόγια για εκείνη. Έκανε δυο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που δήλωναν την ξεκάθαρη στηριξή του στο πρόσωπο της Meghan.

Στην πρώτη φωτογραφία έγραψε: “Επειδή δεν είναι εγωκεντρική, οι άνθρωποι μπορούν να δουν το φως μέσα της. Επειδή δεν καυχιέται για τον εαυτό της, μπορεί να γίνει ένα λαμπερό παράδειγμα. Επειδή δεν δοξάζει τον εαυτό της γίνεται ένα πρόσωπο που αξίζει. Επειδή δεν θέλει τίποτα από τον κόσμο, o κόσμος δεν μπορεί να την καταβάλλει!”, δείχνοντας πώς ένιωθε το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Έπειτα, ανέβασε μια δεύτερη φωτογραφία που δείχνει την Meghan και τον πρίγκιπα Harry αγκαλιασμένους και έγραψε:

“Μπορεί να με γράψετε στην ιστορία με τα πικρά, με τα ψέματά σας, μπορεί να με ποδοπατήσετε στο χώμα αλλά ακόμη και τότε, όπως η σκόνη θα σηκωθώ!"

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.