ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ωραιότερα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2021

Τα ωραιότερα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Τα ωραιότερα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

To Παρίσι είναι η καρδιά της μόδας και της έκφρασης και η εβδομάδα μόδας μόλις ολοκληρώθηκε για την σεζόν fall/winter 2021 χαριζοντάς για ακόμη μία φορά μοναδικές εικόνες.

Ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή, δηλαδή εικόνες που να μας θυμίζουν ότι τόσο το κομμάτι της μόδας όσο και της ομορφιάς είναι εδώ και σίγουρα τους επόμενους μήνες θα είναι ακόμη πιο ενεργό!

Εμείς θα εστιάσουμε στα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού και εσείς θα ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας επερχόμενα trends. Οι εντάσεις στα μάτια, το smudged look και η glam διάθεση ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του catwalk. 

Ποια είναι όμως εκείνα τα beauty looks που ξεχώρισαν;

1. Paco Rabbane - Το ρουζ στα καλύτερά του

Το κυρίαρχο στοιχείο του μακιγιάζ στον οίκο ήταν το ρουζ. Έκανε τα μοντέλα να δείχνουν τόσο natural και φρέσκα με μια μαγική κίνηση. Η Pat McGrath που ήταν υπεύθυνη για το τελικό αποτέλεσμα δημιούργησε  μακιγιάζ που τονίζουν την ανεμελιά και τη νοσταλγία ακριβώς όπως οι δημιουργίες του Paco Rabbane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

2. Versace - Iconic eye looks

Η Gigi Hadid έκλεψε όλα τα βλέμματα. Τόσο το νέο της ginger hair look όσο και την iconic μπλε σκιά δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση. Το ίδιο ύφος είχαν τα eye looks όλων των μοντέλων και ήταν πραγματικά ένα μακιγιάζ μοναδικό με την υπογραφή του Pat McGrath.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

3. Dior - Τα μάτια έκλεψαν την παράσταση

Ο Peter Philips ήταν ο εμπνευστής του μακιγιάζ και όπως κάνει πάντα μας εντυπωσίασε. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα αιθέριο αποτέλεσμα με μαύρη σκιά και έχοντας ένα φυσικό highlight στο κέντρο του ματιού. Συμπλήρωσε με πολλές στρώσεις μάσκαρα και έκανε το τελικό αποτέλεσμα άκρως θηλυκό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

4. Chanel - Οι αφέλειες επιστρέφουν 

Ο οίκος Chanel αποθέωσε τις αφέλειες και υπεύθυνος ήταν ο κομμωτής Damien Boissinot. Ανέκαθεν οι αφέλειες άλλωστε ήταν η επιτομή του στιλ και της κομψότητας και η επαναφορά τους μόνο χαρούμενες μπορεί να μας κάνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

Δείτε ακόμη:

New trend alert: To smudgy eyeliner επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.