ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H πούδρα που έχει ενθουσιάσει το Tik Tok και πρέπει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

12 Μαρτίου 2021

H πούδρα που έχει ενθουσιάσει το Tik Tok και πρέπει να δοκιμάσετε
Η πούδρα που έγινε viral στο Tik Tok

Αν κάτι θέλουμε να γνωρίζουμε από τα προϊόντα περιποίησης ή καλλυντικά που αγοράζουμε είναι αν λειτουργούν. Για αυτό το λόγο άλλωστε λατρεύουμε να διαβάζουμε reviews ώστε να ταυτιστούμε και την ώρα που προσθέτουμε στο καλάθι μας πράγματα να έχουμε μία πρώτη εντύπωση. 

Πλέον, εκτός απο το Youtube που μπορούμε να ενημερωθούμε από πολλές creators ήρθε για να κλέψει την καρδιά μας το Tik Tok. Ναι, το Tik Tok!  Aν είστε beauty lover, δεν έχετε να δημιουργήσετε και εσείς τον δικό σας λογαριασμό ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα hot trends αλλά φυσικά και να διασκεδάσετε. 

Το νέο λοιπόν που έρχεται από το Tik Tok είναι ότι οι creators ανακάλυψαν την απόλυτη πούδρα και μάλιστα έχει γίνει viral. Όλες λένε πόσο ελαφριά σύσταση διαθέτει και πόσο όμορφα καλύπτει τυχόν ατέλειες και κοκκινίλες από την επιδερμίδα δημιουργώντας μια ομοιόμορφη όψη. 

https://www.youtube.com/watch?v=2sG-LX6Uw54

Μπορεί το μακιγιάζ να μην είναι από τις προτεραιότητές μας αυτό το διάστημα αλλά λίγη πούδρα για μια βόλτα πάντα χρειάζεται! Η L’ Oreal Paris Infallible 24Hr Fresh Wear Powder Foundation είναι ότι πιο ανάλαφρο  έχετε εφαρμόσει αφού απλώνεται εύκολα, δεν αφήνει cakey φινίρισμα και η επιδερμίδα λάμπει.

jenny.gr

Colour Riche Lipstick in Raisin Rapture, L' Oreal Paris

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.