ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Victoria Beckham: Η μικρή της κόρη επιμελείται το μακιγιάζ της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό 


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2021

Victoria Beckham: Η μικρή της κόρη επιμελείται το μακιγιάζ της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό 
Victoria Beckham:Η μικρή της κόρη επιμελείται το μακιγιάζ της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό 

Victoria Beckham εκτός από πρώην Spice Girl, σχεδιάστρια μόδας έχει το δικό της beauty brand με την υπογραφή της και μάλιστα έχει μεγάλη απήχηση. Τα προϊόντα ομορφιάς λοιπόν είναι στην καθημερινότητά της και όπως φαίνεται αυτή της την αγάπη την μοιράζεται με την μικρή της κόρη, Harper.

Η εννιάχρονη Harper, λοιπόν, από τώρα επιμελείται το μακιγιάζ της μαμάς και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Φυσικά, η περήφανη μαμά της θέλησε να δείξει τα skills της κορής ανέβασε ένα video που το δείχνει στο Instagram. Aν δεν έγραψε η Victoria ότι για το μακιγιάζ της είναι υπεύθυνη η μικρή της κόρη, κανείς δεν θα το υποψιαζόταν. Ο λόγος; Το τελικό makeup look είναι σχεδόν επαγγελματικό!

Αυτό το video αποτελεί και το ιδανικό promo για την εταιρεία καλλυντικών και skincare της Victoria. Oι θαυμαστές της εντυπωσιάστηκαν και δεν παρέλειψαν να σημειώσουν ότι η μικρή μάλλον έχει ανακαλύψει ήδη το επαγγελμά της, ως makeup artist.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.