ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό για ένα flawless καθημερινό μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

1 Απριλίου 2021

Το μυστικό για ένα flawless καθημερινό μακιγιάζ
Το μυστικό για ένα flawless καθημερινό μακιγιάζ

Κάποιες παραμένουν πιστές και έχουν ορκιστεί στο flawless makeup look. Όμως αλήθεια τι σημαίνει flawless, πρέπει να είμαι άβαφη, να έχω επιλέξει φυσικές αποχρώσεις για το μακιγιάζ μου;
Αρχικά το flawless αναφέρεται στην επιδερμίδα μας και απαιτεί να είναι βαμμένη, όσο πιο φυσικά γίνεται.

Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε άβαφες, ούτε μας απαγορεύει κανείς να ταιριάξουμε έντονα κόκκινα χείλη ή ένα ελαφρύ smokey look.

Απλά στο άκουσμα του συγκεκριμένου μακιγιάζ και μόνο, καλό είναι να επιλέγουμε πιο neutral αποχρώσεις και γενικότερα να αποφεύγουμε τις υπερβολές.

Για να πετύχουμε flawless skin, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Όσο πιο ενυδατωμένο είναι το πρόσωπό σας, τόσο πιο λαμπερό δείχνει, κάτι που θέλουμε για το συγκεκριμένο makeup look.

jenny.gr

Μεγάλη προσοχή δίνουμε στο foundation. Ζητάμε κάλυψη και ταυτόχρονα extra ενυδάτωση. Άρα το προϊόν μας δεν μπορεί να είναι πολύ βαρύ και σίγουρα να μην περιέχει πούδρα μέσα, έτσι ώστε να πετύχουμε λαμπερό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που έχετε λιπαρή επιδερμίδα μπορείτε να πουδράρετε τοπικά, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο και ελάχιστη ποσότητα πούδρας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.