ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Olivia Palermo: Mόλις κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της


Ελένη Τσούτση

20 Μαΐου 2021

Olivia Palermo: Mόλις κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της
Olivia Palermo: Mόλις κυκλοφόρησε τη πρώτη σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της

H Olivia Palermo ήταν ανέκαθεν ένα fashion και ένα beauty icon που πάντα χάριζε έμπνευση τόσο με τα μοναδικά της outfits και τους χρωματικούς συνδυασμούς που έκανε, όσο όμως και το μακιγιάζ της. Η ίδια βρίσκεται στο προσκήνιο 15 χρόνια και φροντίζει να έχει το προσωπικό της στιλ που αποτελεί παράδειγμα για πολλές γυναίκες αλλά και για οίκους μόδας.

Η Palermo όμως αποφάσισε να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και να μπει και εκείνη στη βιομηχανία της ομορφιάς, δημιουργώντας το δικό της beauty brand, όπως πολλές celebrities τα τελευταία χρόνια. Το νέο της brand θα φέρει την υπογραφή της και το όνομά του είναι: "Olivia Palermo Beauty". Mέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα προϊόντα: ένα serum, ένα mist, δύο παλέτες σκιών και τρεις αποχρώσεις κραγιόν.

“H συσκευασία μοιάζει με ένα vintage χρυσό βραχιόλι που έχω στη συλλογή μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Κάπως έτσι βλέπω και τα προϊόντα Olivia Palermo Beauty. Σαν κομμάτια που θα λατρεύεις και θα προσέχεις, αλλά θα χρησιμοποιείς κάθε μέρα”.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.