ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 κραγιόν που θα φοράτε στα χείλη σας αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2021

7 κραγιόν που θα φοράτε στα χείλη σας αυτό το καλοκαίρι
7 κραγιόν που θα φοράτε στα χείλη σας αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αυτό θέλουμε να νιώθουμε ανάλαφρες τόσο με τα outfits μας όσο και με το μακιγιάζ μας. Αντηλιακό, λίγη mascara και η τέλεια απόχρωση κραγιόν είναι ο μαγικός συνδυασμός για κάθε εμφάνιση είτε πρωινή είτε βραδινή.

Ειδικά μετά από έναν δύσκολο χειμώνα που αφήσαμε στην άκρη το μακιγιάζ, τώρα ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με τα πιο ζωντανά χρώματα κραγιόν της σεζόν.

Οι '90s επιρροές στο μακιγιάζ, κυρίως στα χείλη, πλέον παύουν να είναι ματ και γίνονται πιο λαμπερά και glossy. Μπορεί το ματ τελείωμα να έδωσε ένα τέλος στα άβολα και κολλώδη lip glosses του παρελθόντος, αλλά τώρα οι νέες φόρμουλες δε θυμίζουν σε τίποτα τις παλιές. 

Ακόμη και αν ανήκετε λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να εφαρμόζουν τίποτα το καλοκαίρι στο πρόσωπό τους, δύσκολα θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια hot απόχρωση που θα χαρίσει φως σε όλο σας το πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει τα χείλη σας πιο ζουμερά μόνο με μία κίνηση.

Ανακαλύψτε τις πιο hot επιλογές και επιλέξτε την ιδανική για εσάς:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.