ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πέρλες, τρουκς και φυσικό μακιγιάζ - H έμπνευση για το επιβλητικό show του οίκου Dior


Ελένη Τσούτση

18 Ιουνίου 2021

Πέρλες, τρουκς και φυσικό μακιγιάζ - H έμπνευση για το επιβλητικό show του οίκου Dior
Πέρλες, τρουκς και λάμψεις - H έμπνευση για το καθηλωτικό show του οίκου Dior

Το show για την Cruise collection του Dior ήταν ομολογουμένως ένα από τα πιο επιβλητικά catwalks. 

Ο οίκος Dior πραγματοποίησε ένα ταξίδι στις αρχαιοελληνικές ρίζες και κατάφερε μέσα από το παλιό να δημιουργήσει νέες φρέσκιες εικόνες που συνθέτουν το παρόν. Ήταν μια συλλογή- ωδή στο αρχαιοελληνικό στοιχείο και την κομψότητα.

Το τελικό αποτέλεσμα - μια Ελλάδα που εμπνέει και θα συνεχίσει να εμπνέει!

Για μια ακόμη φορά o Peter Philips, ο οποίος είναι creative director για το μακιγιάζ του οίκου, δημιούργησε υπέροχα beauty looks.

Tα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν οι πέρλες στα μάτια, τα τρουκς στα μαλλιά και το καθαρό δέρμα. Τα μάτια ήταν τονισμένα και τα χείλη ελαφρώς βαμμένα. Η απόλυτη απλότητα με τις λεπτομέρειες να πρωταγωνιστούν και να κλέβουν την παράσταση. 

jenny.gr

Την λεπτομέρεια με τις πέρλες στο μακιγιάζ την έχουμε ξαναδεί σε catwalk αλλά και στο κόκκινο χαλί και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends τις επόμενες σεζόν.

jenny.gr
jenny.gr

Η Dior Cruise 2022 collection μετέφερε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη με ένα καθηλωτικό show που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο.

jenny.gr

Φωτογραφίες: Pascal Le Segretain/ Getty Images/ Ideal Image

Δείτε ακόμη:

Dior Cruise 2022 Athens

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.