ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι BB creams που θα σας χαρίσουν μια ανάλαφρη κάλυψη ακόμη και στην παραλία


Ελένη Τσούτση

1 Ιουλίου 2021

Οι BB creams που θα σας χαρίσουν μια ανάλαφρη κάλυψη ακόμη και στην παραλία
Οι BB creams που θα σας χαρίσουν μια ανάλαφρη κάλυψη αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι όλες μας αναζητάμε μια ελαφριά κάλυψει που θα κάνει το δέρμα μας να δείχνει ομοιόμορφο χωρίς να χάνει τη λάμψη του. Προσωπικά, τους καλοκαιρινούς μήνες λατρεύω να εφαρμόζω μια BB κρέμα ώστε να καλύψω τυχόν ατέλειες και θα μου δίνει παράλληλα την αυτοπεποίθηση που έχω τόσο ανάγκη. 

Αν και εσείς ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία, δεν έχετε παρά να εντάξετε άμεσα στο νεσεσέρ σας μια BB cream  που μπορείτε να την εφαρμόζετε ακόμη και στη παραλία. Φυσικά επιλέξτε κάποια με υψηλό δείκτη προστασίας ώστε να αποφύγετε τα "καψίματα". 

Όλες οι κρέμες BB ίδιες καθώς διαφέρουν ως προς τη σύσταση. Μπορείτε να δοκιμάσετε  αδιαφανείς, χρωματισμένες επιλογές αλλά και ελαφριές υφές. Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Καλό είναι να επιλέξετε μια φόρμουλα με βάση την κάλυψη που επιθυμείτε να έχετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια ανάλαφρη κάλυψη.

Τιps:

Αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο εύκολη την επιλογή μπορείτε να αναμίξετε την κρέμα BB σας με την ενυδατική ή τον ορό σας. 

Χρησιμοποιήστε ένα υγρό σφουγγάρι ομορφιάς για να προσθέσετε και να συνδυάσετε το προϊόν με το δέρμα σας. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.