ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι υποδηλώνει το eyeliner για την προσωπικότητά σας


Ελένη Τσούτση

10 Ιουλίου 2021

Τι υποδηλώνει το eyeliner για την προσωπικότητά σας
Τι υποδηλώνει το eyeliner για την προσωπικότητά σας

Το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία των γυναικών. Είναι σίγουρα μία sexy και chic επιλογή για το makeup σας. Είτε επιλέγετε τα cat-eyes, είτε τα retro-eyes, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα που θα δυναμιτίσει τις εμφανίσεις σας. Όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι δείχνει για την προσωπικότητα σας η γραμμή eyeliner που επιλέγετε!

Cat-eyes

Μία από τις μεγάλες αδυναμίες των γυναικών ως προς το makeup είναι τα περιβόητα cat-eyes. Το απόλυτα sexy στιλ ανοίγει το σχήμα των ματιών και με αυτόν τον τρόπο απογειώνει το βλέμμα. Αυτή η επιλογή σκιαγραφεί ένα τύπο γυναίκας, femme fatale. Προσδίδει μυστήριο και αισθησιασμό.

Retro- eyes

Η πιο glam επιλογή που μπορεί μία γυναίκα να κάνει. Ιδανικό για όσες αγαπούν το vintage στιλ. Για τις παιχνιδιάρες και ναζιάρες. Γενικότερα, για όσες έχουν αδυναμία στις ντίβες μίας άλλης εποχής.

Τα μάτια του ελαφιού

Το συγκεκριμένο στιλ είναι διακριτικό αλλά αρκετά φινετσάτο. Η γραμμή eyeliner ακολουθεί το φυσικό σχήμα του ματιού, χωρίς υπερβολές. Ταιριάζει σε ρομαντικές προσωπικότητες. Ιδανικό για διακριτικές και γλυκές γυναίκες.

Graphic- eyes

Τα graphic- eyes προσδίδουν θεατρικότητα στο makeup. Ιδανικό για εκκεντρικές και αρκετά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατάλληλο για γυναίκες τολμηρές, μοντέρνες και αντισυμβατικές. Μία επιλογή για όσες έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση.

jenny.gr