ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Meghan Markle γίνεται 40 και αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά


Ελένη Τσούτση

4 Αυγούστου 2021

Η Meghan Markle γίνεται 40 και αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά
Η Meghan Markle γίνεται 40 και αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά

H Meghan Markle προσέχει πάντα στις εμφανίσεις της ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης. Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας σήμερα γίνεται 40 και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε focus στις αγαπημένες της beauty συνήθειες. 

Έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι τα μακιγιάζ που επιλέγει έχουν χαρακτήρα και έχει καταφέρει να θέλουν πολλές γυναίκες να τα μιμηθούν. Μέσα από τις φωτογραφίες, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι λατρεύει τα natural makeup looks και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα χείλη της, επιλέγοντας nude αποχρώσεις.

Η Meghan αγαπάει τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις και αποφεύγει τις πιο τολμηρές, όπως το κόκκινο. "Τη μοναδική φορά που επέλεξε να φορέσει κόκκινο κραγιόν, απλά δεν αισθάνθηκε άνετα ", είχε δηλώσει ο προσωπικός της makeup artist.

H πρώην Δούκισσα του Sassex ακολουθεί συγκεκριμένα beauty hacks που την κάνουν να δείχνει πάντα λαμπερή. Ποιά είναι αυτά;

1. Ξεκούραστο βλέμμα

Οι μέρες όπου τα μάτια μας φαίνονται κουρασμένα και αναζητάμε κάποια λύση είναι αρκετές, όμως η  Meghan Markle έχει το απόλυτο μυστικό για φωτεινότητα. «Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά εφαρμόστε στην εσωτερική γωνία ένα highlighter», είχε δηλώσει η ίδια.

jenny.gr

2. Λαμπερό δέρμα

Η Meghan φυσικά δεν αμελεί την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας της. Λατρεύει να εφαρμόζει την αγαπημένη της λοσιόν και μάλιστα φροντίζει να την εφαρμόζει και με συγκεκριμένες κινήσεις μασάζ ώστε να απορροφάται καλύτερα.

jenny.gr

3. Primer - το μυστικό της

To primer είναι από τους πρωταγωνιστές του μακιγιάζ της. Συγκεριμένα, επιλέγει της εταιρίας Laura Mercier. «Δεν φοράω foundation εκτός αν έχω κάποιο γύρισμα. Το βάζω κάθε μέρα μετά την ενυδατική κρέμα για να δώσω στο δέρμα μου μια δροσερή λάμψη”.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.