ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δημιουργήστε φυσικές γωνίες στο πρόσωπό σας σύμφωνα με τους experts


Ελένη Τσούτση

13 Αυγούστου 2021

Δημιουργήστε φυσικές γωνίες στο πρόσωπό σας σύμφωνα με τους experts
Δημιουργήστε φυσικές γωνίες στο πρόσωπό σας σύμφωνα με τους experts

Tα κοψίματα γνωστά και ως "contouring" είναι φωτοσκιάσεις που δημιουργούν στο πρόσωπό μας εντυπωσιακές γωνίες. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν εντάξει τα κοψίματα στη ρουτίνα τους καθώς έτσι το make up look δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η συγκεκριμένη τεχνική τονίζει σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ αναδεικνύει ακόμη καλύτερα τα ζυγωματικά. Πώς μπορούμε να πετύχετε τέλειες γωνίες;

Απλά ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Εφόσον έχετε απλώσει το foundation σας παίρνετε το πινέλο για κοψίματα (εάν δεν έχετε τότε θα χρησιμοποιήστε ένα με γωνία, αυτό θα βοηθήσει καλύτερα να απλωθεί το προϊόν) και με ένα σκούρο ρουζ ή τερακότα (προσέξτε να μην το παρακάνετε), θα ξεκινήσετε να το απλώνετε από τα ζυγωματικά σας - κάτω από το κόκκαλο και με καθοδική κλήση προς στο στόμα, έτσι θα δημιουργήσετε φυσικές φωτοσκιάσεις.

Έπειτα, μπορείτε να δημιουργήσετε με το ίδιο πινέλο μια σκιά σε όλο το περίγραμμα του προσώπου - στους κροτάφους και το πιγούνι. Τέλος, μπορείτε να περάσετε μία φυσική πούδρα σε loose μορφή για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.