ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γαλλικά μυστικά ομορφιάς: Tι κάνουν και είναι πάντα τόσο φρέσκιες;


Ελένη Τσούτση

15 Αυγούστου 2021

Γαλλικά μυστικά ομορφιάς: Tι κάνουν και είναι πάντα τόσο φρέσκιες;
Γαλλικά μυστικά ομορφιάς: Tι κάνουν και είναι πάντα τόσο φρέσκιες;

Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά ομορφιάς, γι αυτό και η γαλλική βιομηχανία στον τομέα αυτό είναι από τις πιο πετυχημένες. 

Τι είναι όμως, αυτό που τις κάνει να φαίνονται πάντα τόσο περιποιημένες και όμορφες; Συνεχώς ακούτε όλα όσα πρέπει να προσέχετε για να έχετε μια περιποιημένη εικόνα αλλά πάντα ανεπιτήδευτη.

Οι Γαλλίδες είναι συνώνυμο της κομψότητας  και έχουν να σας αποκαλύψουν μερικές συμβουλές για να είστε πάντα κομψές.

1. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί της ομορφιάς. 

Να ενυδατώνεστε πάντα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Όσο πιο νωρίς αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα, τόσο πιο νεανικό θα φαίνεται το δέρμα σας. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη ενυδατική, η οποία θα απαλύνει τις ρυτίδες και θα δώσει λάμψη στο πρόσωπο σας.

2. Υιοθετήστε το μίνιμαλ μακιγιάζ. 

Οι υπερβολές ακόμα και στο μακιγιάζ, είναι περιττές. Επιλέξτε ένα ελαφρύ βάψιμο, για παράδειγμα εάν τονίσετε τα μάτια σας, κρατήστε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας, λιγότερο έντονα. Μια γυναίκα φυσικά βαμμένη, με έναν υπαινιγμό μάσκαρας και με ένα τολμηρό χρώμα χειλιών, είναι πάντα πιο δελεαστική.

Όταν φοράτε ρουζ, μην ξεχνάτε ότι ανήκει στα μήλα. Εφαρμόστε το ρουζ στα ζυγωματικά σας, ώστε να φαίνονται πιο έντονα. Επίσης, είναι πολύ βασικό να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο χρώμα για την επιδερμίδα σας, ώστε να μην φαίνεστε υπερβολικά βαμμένες.

jenny.gr

3. Φορέστε άρωμα κάθε μέρα. 

Μπορεί αυτή η συμβουλή να σας φαίνεται αυτονόητη, αλλά είναι πολύ βασική. Καλό είναι να μην ξεχνάτε το άρωμα, γιατί είναι αυτό που αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και μένετε για πάντα στο μυαλό των άλλων. Βρείτε λοιπόν, ένα άρωμα διακριτικό, που να σας ταιριάζει. 

4. Αφήστε τα φρύδια σας. 

Τα πλούσια και γεμάτα φρύδια είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό. Γι' αυτό εάν δεν τα έχετε πειράξει, μην τα βγάλετε. Εάν από την άλλη τα έχετε ήδη αφαιρέσει, ήρθε η στιγμή να τα ξανά αφήσετε. Για να έχετε πιο πυκνά φρύδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σέρουμ, το οποίο έχει πρωτεΐνες, που τα βοηθούν να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θρέφει τον θύλακα της τρίχας.

5. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας και μετά αφήστε τα να στεγνώσουν. 

jenny.gr

Το natural look, χωρίς επιτήδευση και στυλιζάρισμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή κάθε γυναίκας. Η χαλαρότητά ακόμα και στα μαλλιά, είναι ιδανική τόσο για τις πρωινές βόλτες όσο και για μια βραδινή έξοδο.

 Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.