ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 3 κραγιόν που θα φοράμε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2021

Τα 3 κραγιόν που θα φοράμε το φθινόπωρο
Οι τέλειες αποχρώσεις κραγιόν για το φθινόπωρο

Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών αφού με μια κίνηση ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση.

Αυτό το φθινόπωρο, ακόμη και αν φοράτε μάσκα προστασίας πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση.

Άλλωστε, Φθινόπωρο σημαίνει δυναμισμός και νέα ξεκινήματα, τα οποία μπορείτε να εκφράσετε και μέσα από το μακιγιάζ σας και φυσικά μέσα από το κραγιόν σας! Από το έντονο κόκκινο και το μυστηριώδες βουργουνδί μέχρι το διαχρονικό nude. 

Συγκεντρώσαμε τις ιδανικότερες αποχρώσεις κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αυτή τη fall season. Επιλέξτε λοιπόν το κραγιόν που θα υπογράφει τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις:

1.Rouge D'Armani Matte Lipstick in 400, Giorgio Armani

jenny.gr

Φέτος το φθινόπωρο, βρείτε την πιο κολακευτική για εσάς κόκκινη απόχρωσή και φορέστε την με «γυμνό» πρόσωπο τραβώντας όλη την προσοχή στα χείλη σας.

2. Rouge Pur Couture Mat Lipstick in Grenat Satisfaction, YSL

jenny.gr

Rouge Pur Couture Mat Lipstick in Grenat Satisfaction, YSL

Επιλέξτε μια διαφορετική απόχρωση, την μπορντό, δημιουργώντας τα πιο μυστηριώδη looks. 

3. Powermatte Lip Pigment in Somebody to Love, NARS

jenny.gr

Είναι η απόχρωση κραγιόν, που δε λείπει από κανένα νεσεσέρ, οπότε εάν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί το ανάλογο lipstick, κάντε το τώρα!

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.