ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To eyeliner αλλιώς - Όλες οι νέες τάσεις για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

31 Αυγούστου 2021

To eyeliner αλλιώς - Όλες οι νέες τάσεις για το φθινόπωρο
#Fall: Οι πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ είναι εδώ

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και καλό είναι να μην μελαγχολήσουμε. Ας κρατήσουμε στο μυαλό μας τις υπέροχες ακρογιαλιές και ας προχωρήσουμε στη νέα σεζόν! Οι νέες τάσεις για το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας τις παρουσιάσουμε και να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ.

 Και αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, κυριαρχούν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που υπόσχονται να μας κάνουν να «διασκεδάσουμε» περισσότερο την διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι κομψό και φρέσκο.

Σε όλες έχουν λείψει τα χρώματα που είναι τάσεις, από τα παστέλ έως τις  πιο έντονες και φωτεινές επιλογές. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για τα επόμενα fall makeup looks. 

1. Kitten Eye

Το cat eye είναι μια αγαπημένη επιλογή που όλες οι γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τα μάτια τους. Η νέα τάση όμως ακούει στο όνομα: kitten eye. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το minimal στιλ!

2. Black Liner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NooN (@noonalbania)

Η νέα τάση θέλει το eyeliner πιο έντονο για ένα απόλυτα δραματικό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τελειοποιήσετε και την εφαρμογή του και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό makeup look.

3. Graphic Liner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Wise (@makeup.wise)

To graphic liner είναι για τις τολμηρές που έχουν κουραστεί να κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Αντί για τα κλασικά χρώματα του μαύρου και του άσπρου, επιλέξτε ένα έντονο μπλε για να αναδείξετε τα μάτια σας. 

4. Lipstick

Τα χείλη θα είναι έντονα, σαγηνευτικά και οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν μοναδικά το μακιγιάζ σας τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.