ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αναδείξτε το σχήμα των φρυδιών σας με το προϊόν που σας ταιριάζει


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2021

Αναδείξτε το σχήμα των φρυδιών σας με το προϊόν που σας ταιριάζει
GettyImages
Αναδείξτε το σχήμα των φρυδιών με το προϊόν που σας ταιριάζει

Τα φρύδια αναμφίβολα είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, καθώς φωτίζουν και δίνουν ένταση στο βλέμμα. Ένα λάθος, που συχνά γίνεται, είναι το χρώμα τους. Η λάθος επιλογή του χρώματος στα φρύδια μπορεί να μην αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

Το βασικό κριτήριο είναι η απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Είναι λάθος να βάφονται τα φρύδια στον ίδιο τόνο με τα μαλλιά, εκτός από κάποιες πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που μία γυναίκα διαθέτει μαύρα μαλλιά, το καστανό φρύδι με λίγες σταγόνες σαντρέ είναι η καλύτερη επιλογή.

Στις ξανθές γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζει ένα σκούρο ξανθό σαντρέ ή μπεζ σαντρέ για να τονιστούν καλύτερα τα μάτια.

Εάν έχετε τύπο μαλλιού καστανό σε πιο φυσικούς τόνους, το φρύδι επιτρέπεται να έχει το ίδιο χρώμα. Επίσης, το καφέ με λίγο κόκκινο, το ξανθό που κοκκινίζει, αλλά και το χάλκινο είναι αρκετά σωστές επιλογές.

Τέλος, όσες έχουν κόκκινα μαλλιά, καλό είναι να εφαρμόσουν μία μίξη καφέ - κόκκινου χρώματος, και στην περίπτωση που έχετε αρκετά λευκό δέρμα, μπορείτε να τολμήσετε την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά.

Mάλιστα, αν ανήκετε στο club των αρχάριων στο μακιγιάζ των φρυδιών, καλό είναι να γνωρίζετε πως τα brow pencils θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε καλύτερα και πιο εύκολα τα φρύδια σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και φυσικά θα γεμίσουν τυχόν κενά.

Δείτε στη gallery, που ακολουθεί, μερικά από τα καλύτερα brow pencils της αγοράς:

jenny.gr

TAGS