ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4+1 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο νυφικό μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2021

4+1 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο νυφικό μακιγιάζ
4+1 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο Bridal makeup

Η ημέρα που μία γυναίκα γίνεται νύφη είναι μία ιδιαίτερη στιγμή που θα θυμάται για πάντα, έτσι φροντίζει εκείνη την ημέρα να είναι όλα τέλεια οργανωμένα.

Από την διακόσμηση μέχρι φυσικά το νυφικό και το μακιγιάζ της. Το makeup look που θα επιλέξει μια νύφη θα πρέπει να την εκφράζει απόλυτα αφού μέσα από τις φωτογραφίες θα το θυμάται για πάντα.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 5 makeup λάθη που πρέπει να αποφύγει κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της.

1. Δεν Επιλέγετε την σωστή απόχρωση foundation

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια μίξη διαφορετικών foundation για να δημιουργήσετε τη τέλεια απόχρωση που να ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σας. Κάντε ένα test στο φως του ήλιου για να δείτε πως φαίνεται το αποτέλεσμα.

2. Δεν χρησιμοποιείτε αδιάβροχη mascara

Η mascara είναι ένα από τα απαραίτητα beauty items της ημέρας εκείνης, και καλό θα είναι να έχετε φροντίσει να είναι αδιάβροχη καθώς η συγκίνηση θα είναι μεγάλη και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να συγκρατηθείτε!

3. Επιλέγετε σκιές σε έντονα χρώματα

Για νυφικό μακιγιάζ σας επιλέξτε κλασικά χρώματα σκιών και διαλέξτε σκιές σε γήινες αποχρώσεις – δηλαδή πιο ασφαλής επιλογές.

jenny.gr

4. Πειραματίζεστε με το μακιγιάζ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε καθώς εφόσον γνωρίζετε τι σας πηγαίνει – σίγουρα οι πιο safe επιλογές θα σε κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.

5. Δεν φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της βραδιάς

Το μακιγιάζ σας όσο τέλειο και αν είναι θα χρειαστεί μερικές πινελιές ανανέωσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς – ειδικά με τον χορό αλλά και το χαιρετισμό που θα κάνετε με τόσους καλεσμένους, είναι απαραίτητο. Άλλωστε ο φωτογράφος θα είναι εκεί για να αποθανατίσει τη κάθε στιγμή!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr