ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Microblading και Εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζετε


12 Σεπτεμβρίου 2021

Microblading και Εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Microblading και Εμβολιασμός: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η ευελιξία είναι μια πολύτιμη αρετή και όσοι την διαθέτουν δεν επηρεάζονται εύκολα από τις εξωτερικές συνθήκες και την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν όλα γύρω μας. Εμένα προσωπικά, με έχει βοηθήσει πολύ μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού. Παρά το ότι επηρέασε πολύ την δουλειά μου, είδα ότι με ψυχραιμία και καλή διάθεση, μπόρεσα να προχωρήσω.

Είναι μεγάλη λίστα των αλλαγών που έφερε ο COVID-19 στη ζωή μας και ο εμβολιασμός η μοναδική λύση για να ανακόψουμε την πορεία του. Ως επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς, θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να μιλήσω για την σημασία της «ανάληψης ευθύνης».

Όλοι όσοι δραστηριοποιούμαστε στην παροχή υπηρεσιών ομορφιάς θα πρέπει να δείξουμε με το παράδειγμά μας, ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε την προσπάθεια που γίνεται σε κοινωνικό επίπεδο και να διαδώσουμε κι εμείς με την σειρά μας το μήνυμά της: ο εμβολιασμός είναι υποχρέωση όλων μας απέναντι στον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

jenny.gr

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά δέχομαι ερωτήσεις για το πώς μπορούν να συμπορευτούν ημιμόνιμο μακιγιάζ και εμβολιασμός. Πολλές γυναίκες που είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εφαρμογή τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ, πχ. Μicroblading στην αρχή της νέας σεζόν και δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί, αναρωτιούνται αν το εμβόλιο μπορεί να επηρεάσει την διαδικασία. 

Εννοείται ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια μέθοδος με τους δικούς της κανόνες και όποιος ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε οποιοδήποτε είδος της θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος και συνειδητοποιημένος. Ο εμβολιασμός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την διαδικασία.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ 10 έως 15 ημέρες πριν την πρώτη δόση του εμβολίου ή 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

jenny.gr

Ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για αυτό από την πρώτη στιγμή για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις το πρώτο διάστημα μετά την εφαρμογή της τεχνικής.

Κάθε τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ σας χαρίζει την δυνατότητα να αναδείξετε και να τονίσετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά αλλά υπό προϋποθέσεις. Θα πρέπει να γίνεται την σωστή στιγμή και να έχουν υπολογιστεί όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στην Covid-19 εποχή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του ιού είναι να δείξουμε την εκτίμησή μας προς το αγαθό της υγείας, με τον εμβολιασμό μας. Είναι ο σύμμαχός για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά. Ασφαλείς. 

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.