ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Foundation για λιπαρή επιδερμίδα: Έχουμε την λίστα με τα καλύτερα προϊόντα


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2021

Foundation για λιπαρή επιδερμίδα: Έχουμε την λίστα με τα καλύτερα προϊόντα
Foundation για λιπαρή επιδερμίδα: Έχουμε την λίστα με τα καλύτερα προϊόντα

Το foundation είναι το απαραίτητο καλλυντικό για να δημιουργήσουμε τη βάση του μακιγιάζ μας και οι ειδικοί προτείνουν να επιλέγουμε foundations ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Ο τύπος δέρματος αλλά και τι είδος μακιγιάζ θέλετε να κάνετε (βραδινό, πρωινό) είναι οι τα δύο κριτήρια επιλογής foundation.

 

Όσες έχετε λιπαρά ή μεικτά δέρματα θα πρέπει να επιλέξετε foundation με σύνθεση oil-free και mat-finish, έτσι ώστε να πετύχετε ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήταν καλό πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας να καθαρίσετε  το πρόσωπο σας με μια lotion για λιπαρά δέρματα και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας με μία κρέμα ελαφριά και για λιπαρά δέρματα.

Στις περιοχές που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα -συνήθως είναι το μέρος της μύτης και το κούτελο- τοποθετήστε primer. Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί στην επιδερμίδα ένα αόρατο film προστασίας ώστε να μην περάσει η βάση, έτσι το προστατεύει  και δημιουργεί το αποτέλεσμα λείας και μεταξένιας υφής στην επιδερμίδα σας.

Extra tip: 

Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια πουδράρετε με ένα φαρδύ πινέλο το πρόσωπο σας χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Δείτε στην gallery τα καλύτερα foundations για τα λιπαρά δέρματα:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.