ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Emmys 2021: Τα ωραιότερα beauty looks με αέρα από Old Hollywood


Ελένη Τσούτση

20 Σεπτεμβρίου 2021

Emmys 2021: Τα ωραιότερα beauty looks με αέρα από Old Hollywood
Emmys: Τα ωραιότερα beauty looks στο κόκκινο χαλί

Xθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, η 73η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Εmmy. Σε αντίθεση με πέρυσι που το event διεξήχθη διαδυκτιακά, λόγω των μέτρων για την πανδημία, φέτος οι διάσημοι καλεσμένοι επέστρεψαν στο κόκκινο χαλί και εμείς είχαμε ξανά τη χαρά να απολαύσουμε τις λαμπερές εμφανίσεις.

Οι αγαπημένες μας celebrities ήταν εκεί, super εντυπωσιακές μιας και απ’ ότι φαίνεται τους έλειψαν οι glam εμφανίσεις. Φόρεσαν δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και υιοθέτησαν υπέροχα beauty looks που αξίζει να σας παρουσιάσουμε:

1. Anya Taylor Joy

jenny.gr

Ομολογουμένως ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Τόσο το stylish updo όσο και το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη της έκλεψαν όλα τα βλέμματα.

2Emma Corrin

jenny.gr

Για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι της αρέσει να πειραματίζεται και το πείραμά της πέτυχε! Το beauty look της ήταν σοφιστικέ και τόσο ιδιαίτερο. Το μακιγιάζ της ήταν natural και αυτό που έδινε ένταση στο βλέμμα της ήταν μια χρυσή σκιά.

3. Yara Shadidi

jenny.gr

Η Yara συνδύασε το πράσινο eye make up look με την Dior δημιουργία που φορούσε. Τα χείλη ήταν nude αλλά με λάμψη και η επιδερμίδα ματ. 

4. Kerry Washington

jenny.gr

Τα μαλλιά της είναι σφιχτά πιασμένα με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Αυτό που μας άρεσε ήταν το glam smoky eye με nude χείλη. 

5. Elizabeth Olsen

jenny.gr

Το beauty look της ήταν ένας ύμνος στο old Hollywood look. Το bob hair look της με την χαρακτηριστική φράντζα μας εντυπωσίασε!

6. Kaley Cuoco

jenny.gr

Είχε μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα της και μάζεψε τα μαλλιά σε χαλαρή αλογοουρά με αφέλειες δημιουργώντας ένα cool hair look. 


Δείτε ακόμη:

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.