ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η απόχρωση που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο στα χείλη μας


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2021

Η απόχρωση που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο στα χείλη μας
Η hot απόχρωση που θα φοράμε όλο το φθινώπορο στα χείλη μας

Το φθινόπωρο είναι ταυτόσημο με τις πιο σκούρες αποχρώσεις όχι μόνο στα outfits αλλά και στο μακιγιάζ. Φέτος λοιπόν, μια από τις κορυφαίες τάσεις που συνεχίζει από πέρυσι, είναι η βουργουνδί απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Το μυστηριώδες βουργουνδί είναι η πιο must απόχρωση κραγιόν για αυτή τη σεζόν και μπορείτε να την υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες, για υπέροχα, γοητευτικά juicy lips. Μαζί με τα burgundy κραγιόν με τα οποία μπορείτε να εξοπλιστείτε, σας προτείνουμε και το ιδανικό μακιγιάζ για να τα συνδυάσετε, ώστε να πετύχετε σαγηνευτικές day-to-night εμφανίσεις. 

Αν σας αρέσει να τονίζετε τα χείλη σας δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια τέτοια απόχρωση καθώς θα κάνει όλο σας το μακιγιάζ δραματικό και stylish στη στιγμή!

Tip 1: Για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση, θα χρειαστείτε ένα foundation, το οποίο θα προσφέρει άψογη κάλυψη, αλλά δε θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, για να μην επιβαρύνει το πρόσωπό σας. Μια όμορφη βάση κάνει τα έντονα χείλη να δείχνουν υπέροχα.

Tip 2: Φροντίστε να έχετε ενυδατωμένα χείλη, καθώς ένα τόσο έντονο κραγιόν μπορεί να αποκαλύψει οποιαδήποτε ατέλεια.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.