ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H απόχρωση κραγιόν που αποφεύγουμε αλλά ταιριάζει σε όλες μας


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2021

H απόχρωση κραγιόν που αποφεύγουμε αλλά ταιριάζει σε όλες μας
Το κραγιόν που αποφεύγουμε αλλά ταιριάζει σε όλες

Άνοιξη σημαίνει χρώμα, δυναμισμός και νέα ξεκινήματα, τα οποία μπορείτε να εκφράσετε και μέσα από το μακιγιάζ σας και κυρίως από τα χείλη σας. Ήρθε εκείνη η στιγμή της σεζόν να επαναφέρετε όλα τα κοραλλί lipsticks, που χιλιοφορούσατε μόνο το καλοκαίρι. 

Ο λόγος λοιπόν για το ζωηρό πορτοκαλί, ένα χρώμα πασπαρτού που ταιριάζει σε μελαχρινές, καστανές αλλά και ξανθές. Ένα κραγιόν που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να το συνδυάσετε με έντονα μάτια ή και με άβαφα, ελαφρώς τονισμένα με μάσκαρα.

jenny.gr

Αναδείξτε το με bronzer ή καφέ ρουζ στα ζυγωματικά. Επιλέξτε matte υφή για τις πρωινές εμφανίσεις και glossy για τις πιο βραδινές που θέλετε το μακιγιάζ σας να έχει glam διάθεση. Αν ακόμα δεν έχετε στο νεσεσέρ σας τουλάχιστον ένα πορτοκαλί κραγιόν, αυτή πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σας!

Συγκεντρώσαμε τις ιδανικότερες αποχρώσεις πορτοκαλί κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αυτή την άνοιξη, για να πετύχετε τις πιο σαγηνευτικές εμφανίσεις:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.