ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To beauty trend που επαναφέρει η Bella Hadid δεν θα αρέσει σε όλες


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2021

To beauty trend που επαναφέρει η Bella Hadid δεν θα αρέσει σε όλες
To beauty trend που επαναφέρει η Bella Hadid δεν θα αρέσει σε όλες

Οι τάσεις κάνουν κύκλο και όλες μας έχουμε τις αγαπημένες μας και τις λίγοτερο αγαπημένες μας από κάθε δεκαετία. Οι beauty experts φροντίζουν κάθε σεζόν να μας τις παρουσιάζουν και εμείς είμαστε εδώ για να τις κρίνουμε.

Πλέον όμως, οι τάσεις δημιουργούνται και μέσα από τα social media αφού στην εποχή του Instagram τα beauty icons μας επηρεάζουν διαφορετικά και μπορεί ένα trend να γίνει viral μέσα σε λίγη ώρα!

Bella Hadid είναι στη λίστα με τα it girls του Instagram που μας επηρεάζουν και όχι άδικα αφού κάθε φορά βλέπουμε κάτι ενδιαφέρον σε εκείνη που όπως φαίνεται τολμά να κάνει αλλαγές τόσο στα μαλλιά της όσο και στο μακιγιάζ.

Μια από τις εμφανίσεις της συζητείται πολύ τελευταία και ειδικά στο Tik Tok. To όμορφο μοντέλο εμφανίστηκε με πολύ λεπτά φρύδια και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να ανησυχήσουμε. Ας μην κρυβόμαστε αυτή η τάση είναι ο εφιάλτης πολλών από εμάς! 

jenny.gr

Πρόκειται για τα "skinny eyebrows", δηλαδή τα πολύ λεπτά φρύδια. Στα 90’s αλλά και στις αρχές των 00’s κυριάρχησαν αλλά φαίνεται ότι επιστρέφουν και πάλι. Eσείς θα τη δικιμάζατε;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.