ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Milan Fashion Week: Nude χείλη, ένταση στα μάτια και ιδιαίτερα ponytails


Ελένη Τσούτση

24 Σεπτεμβρίου 2021

Milan Fashion Week: Nude χείλη, ένταση στα μάτια και ιδιαίτερα ponytails
Milan Fashion Week: Nude χείλη, ένταση στα μάτια και ιδιαίτερα ponytails

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο είναι η τρίτη στάση για την γιορτή της μόδας και βρίσκεται σε εξέλιξη. Μοντέλα, it girls, fashion bloggers και celebrities παρακολουθούν τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως οι beauty experts είχαν απίστευτη έμπνευση αφού δημιούργησαν υπέροχα beauty looks. 

Το Μιλάνο προσέλκυσε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας μέρα, με το show του Kim Jones για τον οίκο Fendi που ήταν εμπνευσμένο από το Studio 54, αλλά και τα εκκεντρικά eye looks του οίκου Etro.

Νude χείλη, ζωηρές αποχρώσεις στα μάτια, υπέροχα hair looks ήταν μερικά μόνο απ’ όσα είδαμε. Και φυσικά θα σας τα αποκαλύψουμε. Σας προτείνουμε να τα υιοθετήσετε από το weekend που έρχεται, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι την επόμενη άνοιξη.

To Μιλάνο είναι μία από τις πόλεις όπου γεννιούνται τα trends και η ομορφιά έχει και εκείνη με τη σειρά της τιμητική της.  Η κομψότητα είναι στο DNA του Μιλάνου, όπως και η διάθεση για πειραματισμούς, οπότε και τα beauty looks έχουν πάντα κάτι το τολμηρό και διαφορετικό!

1. Drome

jenny.gr

H pastel ροζ σκιά στα μάτια σε συνδυασμό με τη σκούρα απόχρωση κραγιόν δημιούργησαν μια εκρηκτική αντίθεση. Υπεύθυνος για το μακιγιάζ του οίκου ήταν ο makeup artist, Mario Dedivanovic, και θέλησε να τονίσει τα δυο χαρακτηριστικά του προσώπου προκειμένου να δώσει ένταση στα μάτια και τα χείλη αφήνοντας το δέρμα πολύ φυσικό. 

2. Etro

jenny.gr

Το ροδακινί ρουζ και τα λαμπερά πετράδια έκλεψαν όλο τα βλέμματα στο show του Etro. Tα μάτια ήταν και εδώ ο απόλυτος πρωταγωνιστής και τα λαμπερά στρας δείχνουν για μία ακόμη φορά τη δυναμική που έχουν στο μακιγιάζ. Τα μοντέλα ήταν σαν πραγματικές νεραϊδες βγαλμένες από κάποιο παραμύθι!

3. Alberta Ferretti

jenny.gr

Η Gigi Hadid περπάτησε στο catwalk του οίκου και δεν θα μπορούσαμε να μην αναλύσουμε το beauty look της. Ένα χαμηλό ponytail με ανάλαφρο στιλ και οι έντονες βλεφαρίδες με πολλές στρώσεις mascara ήταν τα δυο κυρίαρχα στοιχεία. Το υπόλοιπο μακιγιάζ της διατηρήθηκε ουδέτερο με nude glossy χείλη και natural δέρμα.

4. Fendi

jenny.gr

Ο makeup artist, Peter Philips δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ και για μία ακόμη φορά δεν μας απογοήτευσε. Τόνισε το βλέμμα με ένα eyeliner που είχε συνδυάσει με καφέ σκιά δίνοντάς του βάθος, ενώ διατήρησε ήσυχα τα χείλη με ένα nude lip-gloss. Αυτό όμως που μας άρεσε περισσότερο ήταν το αυστηρό hair look που ταίριαζε μοναδικά με τις δημιουργίες του οίκου Fendi.

Ciao Milano!

Aναμένουμε και τα υπόλοιπα shows των αγαπημένων μας οίκων και φυσικά να αντλήσουμε έμπνευση από τα μοναδικά beauty looks.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.