ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Paris Fashion Week: To graphic eyeliner ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των catwalks


Ελένη Τσούτση

4 Οκτωβρίου 2021

Paris Fashion Week: To graphic eyeliner ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των catwalks
Paris Fashion Week: To graphic eyeliner ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των catwalks

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο, σειρά για την Εβδομάδα Μόδας είχε το Παρίσι. Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώθηκε χτες και οι Γάλλοι σχεδιαστές εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά με τις συλλογές τους για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Το Παρίσι, άλλωστε, θεωρείται η Μέκκα της μόδας -και της κομψότητας, θα προσθέσουμε εμείς.

Ανεξάρτητα από την προσωπική σας αισθητική, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που θα τον ενθουσίασει. Είτε είναι μία έντονη γραμμή eyeliner, είτε είναι το natural δέρμα, είτε ακόμη τα nude κομψά χείλη.

Όλες οι νέες τάσεις για την άνοιξη ήταν παρούσες στα catwalks των οίκων, για να υιοθετήσετε όσες σας κέντρισαν το ενδιάφερον. Μάλιστα, είναι από τις λίγες φορές που παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι οίκοι μόδας υιοθέτησαν το graphic eyeliner δημιουργώντας τα πιο εκκεντρικά eye makeup looks.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Chloé

jenny.gr

Το πορτοκαλί σίγουρα ποτέ άλλοτε δεν το είχαμε σκεφτεί στο μακιγιάζ όπως ο οίκος Chloé. Κράτησε σε nude τόνους όλο το μακιγιάζ και τόνισε το βλέμμα των μοντέλων με ένα ιδιαίτερο eyeliner. Πιο συγκεκριμένα, ο makeup artist ανέδειξε τα μάτια δημιουργώντας μια έντονη γραμμή eyeliner ενώ χάρισε extra λάμψη με μια glitter σκιά που εφάρμοσε στο καπάκι των ματιών. 

Rochas

jenny.gr

Αντί να δημιουργήσει μια κλασική γραμμή eyeliner η Lucia Pieroni δημιούργησε ένα underliner look. Ήταν ένα ανομοιόμορφο eyeliner κάτω από τα μάτια που έμοιαζε με αφηρημένη τέχνη. Αν ανήκετε σε εκείνες που δε φοβούνται να τολμήσουν τότε το συγκεκριμένο μακιγιάζ αξίζει σίγουρα μια δοκιμή (τα καλά νέα - δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε αν δεν πετύχετε το eyeliner). 

Courreges

jenny.gr

Ο οίκος Courreges μας έδειξε έναν διαφορετικό τρόπο να βάζουμε eyeliner και μας κάνει να αναρωτιόμαστε -πόσοι τρόποι υπάρχουν τελικά; Ο υπεύθυνος του μακιγιάζ, Anthony Preel αφού δημιούργησε μια έντονη μαύρη γραμμή eyeliner στο επάνω μέρος, δημιούργησε μια πολύ λεπτή γραμμή στο κάτω μέρος το βλεφάρου κάνοντας το βλέμμα ακόμη πιο έντονο και καθηλωτικό. 

Dior

jenny.gr

Ο Peter Philips για μία ακόμη φορά ήταν υπεύθυνος για το μακιγιάζ και δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Τα έντονα βουρτσισμένα φρύδια σε συνδυασμό με την αλαβάστρινη επιδερμίδα και το graphic eyeliner δημιούργησαν το απόλυτο makeup look. Tόσο κλασικό αλλά με μία παιχνιδιάρικη νότα.

Το eyeliner έγινε για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ και αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. To double winged eyeliner είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που θα μας απασχολήσουν πολύ τους επόμενους μήνες.

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.