ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα 5 makeup trends που θα βλέπουμε παντού φέτος τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2021

Αυτά είναι τα 5 makeup trends που θα βλέπουμε παντού φέτος τον χειμώνα
5 makeup trends που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα

Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα συμβούν δύο πράγματα: οι αποχρώσεις των κραγιόν θα γίνονται πιο σκούρες και οι ενυδατικές κρέμες θα γίνουν πιο πλούσιες για να ταιριάζουν στο πιο ξηρό κλίμα της εποχής.

Εκτός όμως από αυτά, περιμένουμε με ανυπομονησία και όλα τα νέα makeup trends που θα επικρατήσουν τον χειμώνα και θα τα βλέπουμε παντού γύρω μας. Μπορείτε να περιμένετε glitter, έντονο eyeliner, ζεστές αποχρώσεις ρουζ και μία βάση πιο λαμπερή από ποτέ.

Το θετικό για τις τάσεις στο μακιγιάζ είναι πως όλες οι makeup προτάσεις στερούνται υπερβολών και avant-garde στοιχείων, πράγμα που τις κάνει wearable, εύκολες και γρήγορες στο να τις αντιγράψετε.

Ας ξεκινήσουμε!

1.Colorful Graphic Eyeliner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinna (@corinnaardolino)

To eyeliner συνεχίζει για μία ακόμη φορά να μας απασχολεί αλλά όπως είπαμε αυτή τη φορά με χρώμα. Τολμήστε τόσο το κλασικό cat-eye look με λεπτή γραμμή στις ρίζες των βλεφάρων, αλλά και ένα έντονο look με eyeliner να καλύπτει το άνω βλέφαρο. Έντονες, γραφιστικές γραμμές με νέον χρώματα σε φούξια, κίτρινο, μπλε θα γίνει ίσως η νέα μας εμμονή στο eyeliner.

2. Glitter 

Οι λάμψεις τον χειμώνα είναι μία από τις πιο hot τάσεις και αν θέλετε η προσωπικότητά σας να λάμψει δεν έχετε παρά να φορέσετε glitter και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά eye looks με τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Δεν υπάρχουν κανόνες, δοκιμάστε να βάλετε glitter σε όλο το καπάκι του ματιού σας ή glitter eyeliner.

3. Ρουζ κάτω από τα μάτια

Πολλές από εσάς επιλέγετε το ρουζ για να "ζεστάνετε" το πρόσωπό σας, αλλά έχετε δοκιμάσει ποτέ να χρησιμοποιήσετε ρουζ κάτω από τα μάτια σας;  Αυτό το tip λειτουργεί καλύτερα με ένα ροζ ρουζ και στόχο έχει να ανασηκώσει τα μήλα των μάγουλών σας και να κάνει πιο «γλυκά» τα χαρακτηριστικά σας. Δοκιμάστε το!

4. Λεπτά φρύδια

Μπορεί πολλές να φοβάστε τη συγκεκριμένη τάση και να έχετε στο μυαλό σας τα πολύ λεπτά φρύδια που επικράτησαν στα 90s. Αυτή είναι μια πιο ρεαλιστική και πιο ήπια προσέγγιση με ένα καθορισμένο, σμιλεμένο σχήμα. Όταν σκέφτεστε αυτό το σχήμα φρυδιών, σκεφτείτε την Kendall Jenner και τη Bella Hadid. Το πιο λεπτό στιλ φρυδιών που πρόκειται να δείτε φέτος τον χειμώνα έχει ένα minimal ύφος και θα χρειαστείτε ένα μολύβι φρυδιών για να το τονίσετε ελαφρά.

5. Over-Lined Lips

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shelby petta (@youpettawork)

H επίδραση του Tik Tok στα beauty trends είναι μεγάλη και μία τάση που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα είναι τα έντονα σχηματισμένα χείλη με μολύβι χειλιών. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τάση θέλει να τονίζετε το πάνω μέρος των χειλιών ώστε να δοθεί η ψευδαίσθηση ότι έχετε σαρκώδη χείλη. Τα τονισμένα χείλη μας θυμίζουν τη δεκαετία των 90s, μόνο που αυτή τη φορά στόχος είναι να δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.