Αυτές είναι οι αγαπημένες μας παλέτες για το φθινόπωρο

Ελένη Τσούτση
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Οι φετινές τάσεις στo μακιγιάζ θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα. Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.

Δημιουργούμε smokey eyes με κεραμιδί, cherry σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη. 

Φέτος τις pastel αποχρώσεις τις επιλέγουμε και το χειμώνα. Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και κοραλί η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι πλούσια.Οι σταρένιες επιδερμίδες ή όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν χρώματα όπως κοραλί και παστέλ πράσινο, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθα μαλλιά προτιμούν το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's.

Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επενδύστε σε ένα μπλε eyeliner. Οι πιο ξανθές προτιμήστε την ανοιχτή του απόχρωση, οι πιο μελαχρινές τη σκούρα. Αν πάλι δε θέλετε cat-eye look, επενδύστε σε μπλε σκιά ιδανικά να περιέχει shimmer, καθώς τις επόμενες ημέρες που θέλετε festive διάθεση στο μακιγιάζ σας, θα τη χρειαστείτε.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις φθινοπωρινές σκιές για να δημιουργήσετε μοναδικά eye makeup looks!