ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο makeup artist της Adele μοιράζεται το μυστικό για το τέλειο eyeliner της


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2021

Ο makeup artist της Adele μοιράζεται το μυστικό για το τέλειο eyeliner της

Εκτός από τη φωνή της, η Adele είναι διάσημη για το signature eye look της. Το τέλειο eyeliner της, πιο «κοφτερό» κι από μαχαίρι, το βλέπουμε, το θαυμάζουμε και το έχουμε δοκιμάσει – χωρίς επιτυχία, δυστυχώς.

Ο makeup artist της λοιπόν, Michael Ashton, αποκαλύπτει το μυστικό για να το πετύχουμε. 

«Την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε και της έβαλα eyeliner, δεν περίμενα ότι θα γινόταν τόσο iconic», αποκάλυψε στο Page Six. Κι από εκείνη την ημέρα, έχει την αποκλειστική επιμέλεια των εμφανίσεών της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου πίσω στο 2007, όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος. Επειδή έχει σπουδάσει και κομμωτική, μάλιστα, ο Ashton θα της έκανε ένα μικρό κούρεμα μόνο.

«Πήγα σπίτι της να κόψουμε λίγο την φράντζα της και ρώτησε αν μπορούσα να της βάλω λίγο eyeliner, επειδή θα έβγαινε», εξήγησε.

«Προφανώς και το eyeliner της άρεσε. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, ανήκουν στην ιστορία».

Πάμε να δούμε το μυστικό για το τέλειο eye look

Προφανώς και είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε δύο συμμετρικά wings. Δεν είναι, όμως, ακατόρθωτο.

«Αν βάζετε eyeliner μόνες σας, πάντα προτείνω να ξεκινάτε από την εξωτερική γωνία και να δουλεύετε προς τα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε μία πιο ίσια γραμμή προς την εσωτερική γωνία του ματιού», ξεκίνησε.

«Αν δείτε ότι η γραμμή κατεβαίνει πολύ, σηκώστε την κατά 45 μοίρες, περίπου. Καθώς τη σηκώνετε, θα γίνεται πιο λεπτή και θα σας δώσει ένα lift στο βλέμμα», εξήγησε ο makeup artist, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με τις Hilary Swank, Keira Knightley και Penélope Cruz.

«Φτιάξτε το επιθυμητό σχήμα χρησιμοποιώντας είτε gel σε βαζάκι ή μολύβι, έπειτα βάλτε από επάνω το υγρό eyeliner για να γίνει πιο sharp και είστε έτοιμες».

Δείτε ακόμη: Διάσημες που παραμένουν πιστές στο eyeliner

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.