ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Chiara Ferragni λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και έχει όλα όσα θέλουμε


Ελένη Τσούτση

8 Νοεμβρίου 2021

H Chiara Ferragni λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και έχει όλα όσα θέλουμε
H Chiara Ferragni λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και έχει όσα θέλουμε

Η Chiara Ferragni είναι η πιο διάσημη influencer. Mπορεί να ξεκίνησε ως fashion blogger με το blog της "Τhe BlondeSalad" αλλά φαίνεται ότι τα όνειρά της ήταν πάντα μεγαλύτερα, Έτσι και σήμερα κυριαρχεί στο Instagram με πάνω από 24 εκατομμύρια followers.

Μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της fashion σειρά και με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστό beauty brand λανσάροντας παλέτες σκιών και κραγιόν. Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο δεν σταματά εδώ αφού τώρα έρχεται να λανσάρει τη δική της σειρά make up.

jenny.gr

Η ίδια τα τελευταία χρονιά έχει δείξει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει πόσο αγαπάει το μακιγιάζ. Λατρεύει να τονίζει τα μπλε τις μάτια με έντονες σκιές και στα χείλη της επιλέγει συνήθως nude αποχρώσεις αλλά πάντα τα κάνει πιο σαρκώδη χρησιμοποιώντας lip gloss.

jenny.gr

Δημιούργησε λοιπόν μια σειρά με όσα θέλαμε! Η σειρά συμπεριλαμβάνεται στο “Chiara Ferragni Brand” και το πρώτο προϊόν που λανσάρει είναι το iconic κόκκινο κραγιόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ η ίδια. Ακόμη, λανσάρει παλέτα σκιών, blush και μάσκαρα. 

Aν ξεχωρίσαμε κάτι, αυτό είναι οι super glitter συσκευασίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!

Διαβάστε ακόμη:Αφήστε το στην Chiara Ferragni να μας δείξει πώς γίνoνται τα πιο τολμηρά street style looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.