ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι παλέτες σκιών που χρειάζεστε για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

2 Δεκεμβρίου 2021

Οι παλέτες σκιών που χρειάζεστε για τις γιορτές
Οι top παλέτες σκιών για το γιορτινά μακιγιάζ

Επιτέλους βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις θα ξεκινήσουν. Outfit, manicure, μαλλιά αλλά και μακιγιάζ συνθέτουν το xmas look και μας φτιάχνουν τη διάθεση για να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αν όχι όλες, οι περισσότερες έχετε ήδη σκεφτεί τα πρώτα σας γιορτινά looks και το μακιγιάζ έχει τον πρώτο λόγο. Είναι στο χέρι μας, ανάλογα με το που θα πάμε και τι αποτέλεσμα θέλουμε να πετύχουμε να διαλέξουμε το κατάλληλο makeup και να απογειώσουμε το μακιγιάζ, που η αλήθεια είναι ότι κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη κάθε εμφάνιση. 

Οι σκιές είναι το μυστικό για αυτά τα Χριστούγεννα αφου θα σας χαρίσουν ένα όμορφο και λαμπερό βλέμμα αρκεί να μην διστάσετε να παίξετε με τις έντονες αποχρώσεις και τις λάμψεις. Άλλωστε κάθε beauty girl που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον μία παλέτα με σκιές ματιών!

Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε τις σκιές που θα δημιουργήσετε τα πιο ονειρεμένα γιορτινά makeup looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.