ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλύτερες glitter σκιές για να λάμψετε τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2021

Οι καλύτερες glitter σκιές για να λάμψετε τις γιορτές
Ψάχνετε το τέλειο μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα;

Οι glitter σκιές είναι εδώ και αυτές τις γιορτές για να δημιουργήσετε μοναδικά makeup looks. Μην ξεχνάτε ότι ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ μπορεί να κλέψει όλα τα βλέμματα.

Φυσικά αν σας φαίνονται υπερβολή, μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας και ανάλογα να δημιουργήσετε από ένα απαλό eye look μέχρι ένα full-on glitter μάτι.

Για να δώσουμε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσουμε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτούμε. Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζουμε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

Jenny.Gr

Επιπλέον, ποτέ δεν τρίβουμε τις συγκεκριμένες σκιές, πάντα τις εφαρμόζουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό μας.

Σε ανάλογο στιλ δημιουργούμε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends της περασμένης σεζόν. Αρχικά εφαρμόζουμε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζουμε το glitter.

Extra Tip: Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS