ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 τρόποι χρήσης του dry shampoo


Ελένη Τσούτση

14 Δεκεμβρίου 2021

3 τρόποι χρήσης του dry shampoo
Instagram/@tendancehunter
Το dry shampoo έχει κατακτήσει μία θέση στη καθημερινότητα πολλών γυναικών αφού τους βγάζει από τη δύσκολη θέση - στη κυριολεξία στο λεπτό.

Πόσες φορές δεν προλάβατε να λούσετε τα μαλλιά σας και ήταν εκεί για να τα κάνει να δείχνουν φρέσκα και λαμπερά; Μάλλον, «αρκετές» θα είναι η απάντηση. Μιας και το dry shampoo έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών, θα δούμε όλες του τις χρήσεις σχετικά με το styling. Εφόσον κάνουμε λόγο για ένα must-have προϊόν, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητές του στο μέγιστο.

- Δώστε όγκο χρησιμοποιώντας το dry shampoo. Ψεκάστε τις ρίζες και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ελαφρώς και δείτε αμέσως τα μαλλιά σας πιο πλούσια.

Jenny.Gr

- Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.

- Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

TIP: Οι άκρες των μαλλιών σας δεν πρέπει να ψεκάζονται καθώς γίνονται πιο εύθραυστες και ξηρές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.