ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι μεταλλικές σκιές που θα λατρέψετε την Πρωτοχρονιά


Ελένη Τσούτση

31 Δεκεμβρίου 2021

Οι μεταλλικές σκιές που θα λατρέψετε την Πρωτοχρονιά
Υιοθετήστε εντυπωσιακά eye looks όπου κι αν πάτε (ναι, ακόμη και στο σπίτι)

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε ιδέες και έμπνευση. Ναι, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να αλλάξουμε χρονιά στο σαλόνι του σπιτιού μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υποδεχτούμε το 2022 με λάμψη και χρώμα. Σήμερα θα κάνουμε focus στα μάτια και τι θα λέγατε για ένα μεταλλικό μπλε, μοβ, χρυσό ή ασημί χρώμα;

Οι μεταλλικές σκιές είναι ιδανικές για ένα γιορτινό makeup look. Είναι εύκολες στη χρήση και αρκεί λίγη ποσότητα για να κάνετε το βλέμμα σας εντυπωσιακό! Πριν επενδύσετε στην αγαπημένη σας μεταλλική σκιά παρακάτω σας έχουμε χρήσιμα tips.

- Οι ασημένιες μεταλλικές σκιές ματιών ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δερμάτων – απλά πρέπει να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς.

- Απλώστε τις σε ελάχιστες ποσότητες κάθε φορά. Ακόμα και ένα πολύ λεπτό στρώμα ασημένιας σκιάς είναι αρκετό για να είναι το αποτέλεσμα κολακευτικό.

- Συνδυάστε τις με ένα ζεστό χρώμα σε μεταλλική ή ματ υφή, δοκιμάστε το ροζ ή το μπεζ χρώμα. Αμέσως ο συνδυασμός θα αναδείξει τα μάτια και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.

- Συνδυάστε πάντα την ασημένια σκιά ματιών με απαλό περίγραμμα. Απλώστε ένα μαύρο μολύβι και καλύψτε το μια σκούρα ασημένια σκιά ή απλά απλώστε για περίγραμμα μια ασημένια σκιά με λίγους τόνους γκρι ή μπλε.

- Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα λαμπερό ρουζ στα μήλα, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο φρέσκο. Επιλέξτε ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή και δοκιμάστε απαλές αποχρώσεις του ροζ, του ροδοκόκκινου και του κοραλλί. Πολύ απαλές πινελιές μόνο στα μήλα.

Jenny.Gr

1. Givenchy Le 9 Dg 8G N7 Limited Edition 21

Jenny.Gr

2. Clarins Eye Quartet Palette 06 Midnight

Jenny.Gr

3. Naj-Oleari Absolute Stay Eyeshadow 07 Velvet Green

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.