ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το απόλυτο trick για να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner, σύμφωνα με το TikTok


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2022

Το απόλυτο trick για να πετύχετε την τέλεια γραμμή eyeliner, σύμφωνα με το TikTok
To eyeliner είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση. Η ιδανική γραμμή eyeliner είναι διαφορετική για την κάθε μία αλλά το TikTok μας βοήθησε να βρούμε το σχήμα που ταιριάζει σε όλες

Αν νομίζατε ότι για ένα υπέροχο eyeliner χρειάζεστε σταθερό χέρι εμείς ήρθαμε να κάνουμε την ανατροπή. Αυτά που χρειάζεστε στην πραγματικότητα είναι ένα eyeliner ή σκιά (σε απόχρωση της αρεσκείας σας) και μια ταινία σελοτέιπ.

Το πολυπόθητο cat eye look θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από ένα λεπτό και επιτέλους θα σταθείτε υπερήφανες μπροστά από τον καθρέφτη σας που πετύχατε την τέλεια γραμμή! Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από το βαθύ βλέμμα που χαρίζει το eyeliner και οι beauty gurus του TikTok το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε το σελοτέιπ μπορείτε ελαφρώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας, ενώ θα δώσετε και στιλ στο μακιγιάζ σας, από gothic, dramatic, retro μέχρι girly και chic.

Δοκιμάστε το παρακάτω trick και πλέον η γραμμή του eyeliner όντως θα μοιάζει παιχνιδάκι.

@lenkalul trying this viral eyeliner hack 😝🖤 ib @kat_longoria #makeup #eyelinertutorial #eyeliner #fyp #makeuphacks ♬ original sound - xxtristanxo

TAGS