ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με αυτή την τεχνική το μακιγιάζ σας θα κρατήσει για ώρες


Ελένη Τσούτση

27 Φεβρουαρίου 2022

Με αυτή την τεχνική το μακιγιάζ σας θα κρατήσει για ώρες
Δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούμε ένα τέλειο μακιγιάζ αλλά μέσα στη μέρα καταλαβαίνουμε ότι δεν διαρκεί και όταν επιστρέφουμε στο σπίτι βλέπουμε ότι δημιουργήθηκε μια cakey υφή στην επιδερμίδα

Τι χρειάζεται να αλλάξουμε λοιπόν; Aπλά αρκεί να δοκιμάσουμε την τεχνική «baking». Δεν είναι νέος όρος στο μακιγιάζ αλλά μια μικρή υπενθύμιση για το τι είναι ίσως θα σας πείσει να το δοκιμάσετε εάν ακόμη είστε διστακτικές.

Στην ουσία χρησιμοποιείτε μια πούδρα σε μορφή σκόνης - setting powder (δηλαδή, η λευκή πούδρα που γίνεται διάφανη και σταθεροποιεί το μακιγιάζ) είτε μια σε πιο κίτρινη απόχρωση για να χαρίσει λάμψη στο σημείο κάτω από τα μάτια αλλά παράλληλα να τονίσει και τις γωνίες του προσώπου.

Η τεχνική αυτή είναι τέλεια για λιπαρές επιδερμίδες καθώς εφαρμόζοντας με τον σωστό τρόπο την πούδρα στην ζώνη Τ θα κάνετε ματ το δέρμα σας και φυσικά θα δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ σας.

Δείτε το παρακάτω video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.