ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Scarlett Johansson λανσάρει τη δική της σειρά skincare «The Outset»


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2022

H Scarlett Johansson λανσάρει τη δική της σειρά skincare «The Outset»
Getty Images
Η Scarlett Johansson μόλις μπήκε στη λίστα με τις σταρ που έχουν τη δική τους σειρά με προϊόντα ομορφιάς και εμείς ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε

Η λαμπερή ηθοποιός μπήκε στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η 37χρονη σταρ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης της επιδερμίδας. Το όνομα του brand θα είναι «The Outset» και έχει πλέον δικό του site αλλά και Instagram. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των προϊόντων είναι 1 Μαρτίου 2022.

Η Johansson δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν το πρόσωπο πολλών διάσημων brands καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πραγματικά υπέροχες. Ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σε αυτές τις καμπάνιες και καθώς εξελίχθηκα, ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια επωνυμία που να είναι αληθινή για μένα».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι το «The Outset» θα είναι ένα προσιτό brand και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Μένει λοιπόν να τα δοκιμάσουμε και να αποκτήσουμε την λάμψη της Scarlett!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.