ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα beauty looks από τα SAG Awards 2022


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2022

Τα καλύτερα beauty looks από τα SAG Awards 2022
Τα SAG Awards μετά από την περσινή ψηφιακή διοργάνωση επέστρεψαν κανονικά και επιτέλους στρώθηκε το κόκκινο χαλί ώστε να περπατήσουν όλες οι αγαπημένες μας celebrities

Λίγο πριν τα βραβεία Oscars τα SAG Awards πραγματοποιήθηκαν χθες στη Santa Monica και εντυπωσιαστήκαμε από τα beauty looks που επέλεξαν οι σταρ για τη λαμπερή βραδιά. Οι experts, όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στα SAG φρόντισαν την παραμικρή λεπτομέρεια και δημιούργησαν μοναδικά μακιγιάζ και υπέροχα hair looks.

Μερικές από τις σταρ που ξεχώρισαν στο red carpet ήταν η Jessica Chastain, η Selena Gomez και η Lady Gaga.

Jessica Chastain

Πρωταγωνιστής του μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό eye look με γκρι αποχρώσεις και shimmer φινίρισμα. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω και να κάνει μια χωρίστρα στη μέση χαρίζοντας extra πόντους στο τελικό look.

Cate Blanchett

H ηθοποιός ήταν όπως πάντα γοητευτική και κομψή. Κράτησε το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να είναι κυματιστά.

Lady Gaga

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη λαμπερή σταρ. Έκανε old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά της και μία άκρως εντυπωσιακή γραμμή eyeliner.

Selena Gomez

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons και μας έδειξε ότι καθόλου άδικα δεν έχει αυτόν τον τίτλο. Η ίδια μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό bun ενώ στο μακιγιάζ της επέλεξε απαλούς και γήινους τόνους.

Elle Fanning

Δημιούργησε το πιο δροσερό και φρέσκο μακιγιάζ της βραδιάς. Επέλεξε να τονίσει τα μήλα της με έντονο ρουζ ενώ στα χείλη της φόρεσε μια ροδακινί απόχρωσή που έκανε το τελικό look ακόμη πιο ανεπιτήδευτο.

Salma Hayek: H όμορφη ηθοποιός τόνισε το βλέμμα της με ένα μπλε μολύβι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα με μία απλή αλογοουρά που τόνιζε τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Helen Miren: Είναι μία και μοναδική και κάθε φορά μας εμπνέει τόσο με τα beauty looks της όσο όμως και με την προσωπικότητά της. Εμφανίστηκε με μονοχρωματικό beauty look και ένα pink headband που ταίριαζε με το φόρεμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS