ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Λατρεύετε τις φακίδες, αλλά δεν έχετε; Τα κατάλληλα προϊόντα για να αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2022

Λατρεύετε τις φακίδες, αλλά δεν έχετε; Τα κατάλληλα προϊόντα για να αποκτήσετε
Μέσα από τα social media οι φακίδες μας ξανασυστήθηκαν και καθόλου άδικα κέρδισαν μια θέση στα trends που απολαμβάνουμε να βλέπουμε γύρω μας τα τελευταία χρόνια

Είτε τις έχετε φυσικά είτε πρέπει να τις δημιουργήσετε, οι φακίδες είναι πάντα μια καλή ιδέα και έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς στις τάσεις του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια. Οι φακίδες κάνουν το look αυτομάτως πιο φυσικό και ατημέλητο. Ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας σας, οι φακίδες μπορούν να απογειώσουν το καθημερινό μακιγιάζ σας και να δείξουν υπέροχες επάνω σας.

Πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε;

Το πρώτο βήμα για τις ψεύτικες φακίδες είναι να ξεκινήσετε κανονικά τη διαδικασία του μακιγιάζ, εφαρμόζοντας το foundation και να το σετάρετε με πούδρα όταν τελειώσετε. Αφού λοιπόν, δημιουργήσετε τον καμβά για τις φακίδες, είναι σημαντικό να σετάρετε το foundation με setting spray για να κρατήσουν περισσότερο.

Έπειτα, επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών ή ματιών σε καστανό χρώμα, αλλά την σωστή απόχρωση που σας ταιριάζει. Φυσικά, πλέον υπάρχουν στην αγορά και ειδικά στυλό για φακίδες.

Brown Ultra Slim Μολύβι Φρυδιών, Maybelline

Jenny.Gr

Tip: Aν το δέρμα σας είναι ανοιχτό, τότε η απόχρωση μελί ίσως είναι ιδανική για εσάς. Αντίθετα, ένα σκούρο καστανό θα ταιριάζει σε μια πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Δημιουργήστε μικρές φακίδες στη μύτη και κάτω από τα μάτια, φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά. Στο κέντρο δηλαδή στη μύτη φροντίστε να είναι πιο έντονες, και σταδιακά, κρατήστε πιο ελαφρά το μολύβι και κάντε πιο μικρές φακίδες.

Freck Freck OG The Original Freckle Pen

Jenny.Gr

Αν διστάζετε να τις δοκιμάσετε, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας αλλάξουν γνώμη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.