ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Reese Witherspoon: Αυτό το skincare εργαλείο αξίας $149 είναι το μυστικό της για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2022

Reese Witherspoon: Αυτό το skincare εργαλείο αξίας $149 είναι το μυστικό της για λαμπερό δέρμα
Η Reese Witherspoon ήταν μία από τις λαμπερές παρουσίες των 28ων βραβείων SAG και έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς και πάντα εμπιστεύεται τους ειδικούς. Αυτό ακριβώς έκανε και πριν τα λαμπερά βραβεία και το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό!

Η διάσημη makeup artist, Kelsey Deenihan χρησιμοποίησε το SolaWave Microcurrent Red Light Therapy Facial Massage Wand, αξίας 149 $ για να προετοιμάσει το δέρμα της πριν από το μακιγιάζ. Αυτό που έκανε είναι να κάνει μασάζ σε όλο της το πρόσωπο με απαλές κινήσεις και έπειτα να ξεκινήσει τη διαδικασία του μακιγιάζ.

Το φορητό εργαλείο LED λειτουργεί σε μόλις πέντε λεπτά. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, μαύρων κύκλων, την ερυθρότητα και τις κηλίδες.

Jenny.Gr

«Τα μικρορεύματα βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας ενώ το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει το πρήξιμο και μαζί με τη θεραπεία με κόκκινο φως ενισχύει τη φυσική λάμψη του δέρματος δημιουργώντας τον τέλειο λαμπερό καμβά», αναφέρει χαρακτηριστικά η makeup artist.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS