ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 καφέ mascaras που θα τονίσουν τα μάτια σας δίνοντας natural look


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2022

7 καφέ mascaras που θα τονίσουν τα μάτια σας δίνοντας natural look
Οι τάσεις του TikTok έρχονται και παρέρχονται, αλλά στοιχηματίζουμε ότι η τελευταία εμμονή της beauty κοινότητας, η καφέ mascara, θα παραμείνει για πολύ καιρό

καφέ mascara είναι ιδανικές για να τονίζουν τις βλεφαρίδες και το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει super natural. H καφέ απόχρωση είναι τέλεια αν σας αρέσουν τα φυσικά looks ενώ η μαύρη απόχρωση αν θέλετε ένα πιο δραματικό μακιγιάζ με ένταση στα μάτια.

Η mascara εξάλλου είναι μάλλον το ευκολότερο (μετά το κραγιόν) προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιήσει μία γυναίκα. Απλώς κρατάτε το ειδικό βουρτσάκι, την απλώνετε στις βλεφαρίδες κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ και είστε έτοιμες!

Ένα πλεονέκτημα της καφέ mascara είναι ότι αν εφαρμόσετε και στις κάτω βλεφαρίδες, τότε θα δείχνετε πιο φρέσκιες και ξεκούραστες. Σύμφωνα με τους makeup artists, η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε μία καφέ mascara για τις κάτω βλεφαρίδες σας, η οποία θα τις τονίσει και θα «ανοίξει» το βλέμμα σας, χωρίς να το βαραίνει καθόλου.

Παρακάτω βρείτε τις δικές μας αγαπημένες καφέ mascara:

1. Clinique High Impact Mascara

Jenny.Gr

2. CHANEL INIMITABLE MASCARA Volume

Jenny.Gr

3. Maybelline Lash Sensational Mascara

Jenny.Gr

4. COVERGIRL Flourish by LashBlast Mascara 7

Jenny.Gr

5. Lancôme Hypnôse Volumizing Mascara

Jenny.Gr

6. Dior show Waterproof Mascara

Jenny.Gr

7. L'Oréal Bambi Eye Mascara Extra Noir

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.