ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα tricks θα απογειώσουν το καθημερινό μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2022

Αυτά τα tricks θα απογειώσουν το καθημερινό μακιγιάζ σας
Καθημερινά μπορεί να κάνετε τις ίδιες κινήσεις για το μακιγιάζ σας αλλά εμείς σας έχουμε τα πιο έξυπνα tricks για να το πάτε σε άλλο level

Οι ειδικοί μίλησαν και παρακάτω θα βρείτε τα πιο σωτήρια makeup tips που θα σας λύσουν τα χέρια! Δυσκολεύεστε με τη mascara; Θέλετε το κραγιόν σας διάρκεια και να έχετε ζουμερά χείλη; Τα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τα καθημερινά makeup looks σας.

  • Για να έχετε πλούσιες βλεφαρίδες πριν από τη μάσκαρα απλώστε στις βλεφαρίδες μια πούδρα ή μια ανοιχτή σκιά ματιών με ένα πινέλο, σαν να απλώνετε τη μάσκαρα. Συνεχίστε με τη μάσκαρα απλώνοντας μια στρώση και πριν στεγνώσει απλώστε πάλι την πούδρα ή την σκιά ματιών και ολοκληρώστε με την μάσκαρα δίνοντας σχήμα και καμπύλες στις βλεφαρίδες.
  • Να απλώνετε τη μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων έως τις άκρες. Αν την απλώσετε μόνο στις άκρες οι καμπύλες δεν θα διατηρηθούν από το βάρος της μάσκαρα στις άκρες.
  • Αν έχετε βλεφαρίδες χωρίς καμπύλες και η μάσκαρα δεν τις διατηρεί, τότε χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Για να έχετε διάρκεια στο αποτέλεσμα ζεστάνετε τις άκρες του με πιστολάκι μαλλιών για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια γυρίστε τις βλεφαρίδες. Προσοχή μην το παρακάνετε με το ζέσταμα.
  • Για να διατηρήσετε το κραγιόν σας, απλώστε στα χείλη ένα make up ή ένα μη λιπαρό concealer (π.χ. σε μορφή μολυβιού ή concealer προσώπου), κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και απλώστε το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, απλώστε το κραγιόν, τρίψτε τα χείλη μεταξύ τους, ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και απλώστε λίγη πούδρα προσώπου. Τέλος, απλώστε πάλι ο κραγιόν.
  • Για ζουμερά χείλη, απλώστε στη μέση των χειλιών λίγο ασημί ή χρυσό lip gloss.
  • Για κάνετε πιο έντονο το τόξο των φρυδιών, ώστε να φαίνονται πιο ανορθωμένα, απλώστε από κάτω έως το κόκαλο των ματιών λευκό ή nude μολύβι και σβήστε το ομοιόμορφα, στην συνέχεια απλώστε μια φωτεινή σκιά ματιών.
  • Για να διατηρηθεί η σκιά ματιών, απλώστε νωρίτερα ένα concealer για τα άνω βλέφαρα ή μια κρεμώδη σκιά σε nude απόχρωση.
  • Για αποτελεσματικό “face lift”, απλώστε το ρουζ ξεκινώντας από το κόκαλο των ζυγωματικών που είναι στο ύψος του αφτιού και συνεχίστε οριζόντια σβήνοντας απαλά την ένταση στα μήλα. Θα ενθουσιαστείτε με την διαφορά που θα δείτε στο πρόσωπο σας.