ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα tips που ακολουθούν οι γυναίκες με πυκνές και πλούσιες βλεφαρίδες


Ελένη Τσούτση

19 Απριλίου 2022

Τα καλύτερα tips που ακολουθούν οι γυναίκες με πυκνές και πλούσιες βλεφαρίδες
Αν κάτι μας αρέσει στο μακιγιάζ σίγουρα είναι το έντονο βλέμμα

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο αν μπορούμε να πετύχουμε πυκνό αποτέλεσμα με τις φυσικές μας, αυτό είναι ιδανικό σενάριο.

Οι makeup artists αναφέρουν ότι δεν έχει σημασία τόσο η πυκνότητα και το μάκρος της φυσικής βλεφαρίδας, αλλά το πόσο τις περιποιούμαστε και ο τρόπος που τις βάφουμε. Συνήθως οι γυναίκες με απίστευτα φυσικά πυκνές βλεφαρίδες ακολουθούν 5 συγκεκριμένα tips, τα οποία έχουν άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα. Ποια είναι αυτά;

Jenny.Gr
  • Πριν βάψουν τις βλεφαρίδες τους, τις πουδράρουν με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να δουλέψουν καλύτερα τη μάσκαρα και να διακρίνουν ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.
  • Πλένουν συχνά το πινέλο από τη μάσκαρα. Ακριβώς όπως καθαρίζουμε τα υπόλοιπα πινέλα, πρέπει να κάνουμε και με το πινέλο της μάσκαρας, ιδιαίτερα όταν έχει μαζευτεί αρκετό προϊόν στις τρίχες.
  • Καθαρίζουν με ένα χαρτομάντηλο το περιττό προϊόν που πάντα υπάρχει στην καινούργια μάσκαρα.
  • Χρησιμοποιούν καστορέλαιο για να ξεβάφονται αλλά και για να τις ενυδατώνουν. Είναι συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.
  • Αποφεύγουν το ψαλίδι για βλεφαρίδες, αν δεν είναι σίγουρες για σωστή χρήση. Είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να τις βλάψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.